Givers

Dag liefste givertjes,

Allereerst willen we jullie al het leukste event van het jaar meedelen, zodat jullie je vakantie hier alvast mooi rond kunnen plannen, want op deze data zou je zeker niet dubbel geboekt willen zijn. Het scoutskamp (woehoeeeew) zal doorgaan van 21 tot en met 31 juli. Wat, hoe, waar, waarom zullen jullie allemaal nog tijdig meegedeeld krijgen. Zie zeker dat je aan je 15 aanwezigheden komt!! Wij kijken er al vast naar uit.

Dan de eerste vergadering van februari (vergeet niet: eerste zondag van de maand is het groepsopening). We hebben een serieuze eiervergadering. Niet dat we erover gaan discussiëren hoor, wat we juist gaan doen zal je zelf moeten komen ondervinden op 3 februari 2019. We spreken om 14u af aan de Bosstraat (!!) en we nemen afscheid van jullie om 17u30.

De week erna is het bijna Valentijn!!! Omdat wij niet aan Valentijn doen, houden we een battle of the sexes op 10 februari 2019. Wees zeker aanwezig om het beste geslacht te kunnen bijstaan. Het zou zonde zijn, moest je verliezen omdat je maar met twee tegen tien bent. As usual spreken we af om 14u en keren jullie weer naar huis om 17u30, aan de lokalen.

Hopelijk ligt er net zoals vandaag, woensdag 23 januari, evenveel sneeuw op de wegen. Daar hopen we alleszins op want we plannen een sneeuwvergadering in het bos op 17 februari 2019. We spreken om 14u af aan de lokalen om samen naar het bos te fietsen! En keren terug rond 17u30. Moest er geen sneeuw liggen, voorziet de leiding een kei vet alternatief!! Tot dan!!!

Jeeeej de vergadering waar iedereen naar uit keek. EINDELIJK hebben we de kans om met meester-patissier Kato Schellekens overheerlijke dessertjes te maken.  Als je vragen hebt over je crème anglaise, of over het enten van je chocolade, kan je zeker bij haar terecht. We spreken om 14u af aan de lokalen voor een dessertenvergadering op 24 februari. Erna gaan jullie met (goed) gevulde buikjes weer naar huis.

Maart zullen we dan ook maar ineens goed inzetten. Een echte scout hoort de kneepjes van het vak te kennen. Daarom zullen we jullie eens leren hoe je hoort te sjorren, ter voorbereiding van het mega leuke kamp!! Omdat er ook  weer een twee- (of meer-)daagse aankomt, is het ook belangrijk om alle soorten kaartentechnieken te kennen en om het kamp af te sluiten, is er een groot kampvuur nodig. Daarom is het van mega belang dat jullie deze zondag er ook weer bij zijn!!! 3 maart 2019 houden we een techniekenvergadering. We starten om 14u en eindigen om 17u30.

Happy birthday to you, op de scouts staat een koe en die koe zegt: I love you, happy birthday to you! Zondag 10 maart is het een speciale dag, want iedereen is jarig!!! Kom zeker je cadeautje in ontvangst nemen en laat je eens goed verwennen op je verjaardag. Je kan het al raden, het is iedereen-is-jarig-vergadering.

Voor 17 maart hebben we helaas wat slechter nieuws. Je zal jullie leiding moeten missen vandaag, want het is leidingswissel!! Er zullen vandaag een paar andere toppers leiding staan bij jullie. Het start om 14u en zal weer eindigen om 17u30. Kom zeker met de fiets, want het kan zijn dat je deze nodig hebt.

En het slechte nieuws houdt niet op. Ook het weekend van 24 maart zullen jullie ons moeten missen ☹. Wij zijn er even tussenuit met de leiding, want we gaan op leidingsweekend!
Maar beloofd, we maken dit meer dan goed!!

31 maart zijn we weer allemaal terug en beginnen we de vergadering met een grote groepsknuffel. Daarna zal de competie beginnen en zullen jullie het allerbeste uit de kast moeten halen want K3 ZOEKT K3!!!!! Kom vekleed in Katleen, Karen of Kristel en zorg dat wij jou kiezen om deel uit te maken van het bekenste trio van de lage landen. We spreken af om 14uur en om 17u30 laten we jullie met pijn in het hart weer gaan.

Tot snel, we missen jullie en na de examens zijn we er weer en voltallig deze keer, want echt iedereen is terug!!
Veel liefs van Jappe, Barry, de Mette, Brittney, Soetie B, Katjes, Rolle en Sillie xxxx