Jin

Beste jins,

Er komen weer 2 topmaanden aan! Wij hebben er alvast zin in, hopelijk jullie ook! Hierbij de agenda met de belangrijkste data! (Werkjes voor jinterim staan hier niet in)

Donderdag 14 februari:

Vandaag zal onze heuse avondactiviteit plaatsvinden. Dit zal een supertoffe, geweldige, spectaculaire teambuilding zijn in Leuven. Verdere info zal volgen via facebook!

Zaterdag 23 februari:

Op deze dag vindt onze jinquiz plaats. Deze wordt mede georganiseerd door Jakke en Kesse. Voor meer info kan je al eens polsen bij hen, maar de meeste info zal ook nog meegedeeld worden op de moment zelf!

Zondag 3 maart:

Eindelijk nog eens een gewone ‘zondag vergadering’. We kunnen nog eens scoutesk doen! Hopelijk hebben Ward en Jan al een goed idee voor de vergadering, want zij gaan een superspel in elkaar steken voor deze gelegenheid!

Zondag 10 maart:

Op 10 maart gaat jullie leiding jullie alweer voorzien van een vergadering vol plezier! We gaan namelijk het ‘grote verrassingsspel’ spelen. Wil je weten wat dit spel inhoudt? Kom dan zeker op deze zondag naar de scouts!

Zondag 17 maart:

Op de 17e doen we een heuse chillvergadering! We gaan lekker tam doen en gewoon rustig chillen! Ik denk dat het voor jullie niet leuker kan worden.

Zondag 24 maart:

Dit weekend gaat de leiding op leidingsweekend! Wij moeten namelijk het jaar goed evalueren en een beetje aan teambuilding doen! Er is spijtig genoeg dan geen vergadering op zondag. Jullie hebben wel eens een rustweekendje verdiend denk ik ook.

Weekend 30-31 maart:

De tweede wafelenbak zal plaatsvinden in dit weekend (op voorbehoud; bij veranderingen komen jullie dit zo snel mogelijk te weten). Bereid je al maar goed voor want het wordt weer een gigantisch wafel-/andere lekkernijfestijn!

Al uitkijkend naar Ijslanddddd,

Tom en Yoric