Jonggivers

Dag allerliefste jonggivers,

In februari en maart hebben wij weer keitoffe vergaderingen voor jullie in petto!

Zondag 3 februari blijven we nog even in het thema van eten na het spaghettiweekend van vorige week, we gaan namelijk iets maken wat iedereen graag lust: soep!!

Haal dus je beste kookkunsten maar naar boven zodat jij op deze soepvergadering de lekkerste soep kan maken. Vergeet niet dat het ook groepsopening aan de Bosstraat is!

Iedereen kent het wel, spreekbeurten. Sommige vinden dit leuker dan anderen, maar zondag 10 februari houden we een spreekbeurtvergadering! Denk dus al maar is goed na over thema’s waar je een spreekbeurt over kan houden, zodat je zondag zonder problemen een perfecte spreekbeurt kan geven.

Aan alle stoere jongens en meisjes, bereid jullie al maar voor, want zondag 17 februari is het legervergadering! Oefen alvast maar op discipline, want daar is bij jullie zeker nog wat werk aan! De leiding zal hier dan ook heel streng op zijn…

Jullie hebben allemaal vast en zeker de grote sjorring gezien die er stond tijdens de overgang, sommigen onder jullie hebben deze ook moeten beklimmen. Maar hoe steek je nu zoiets in elkaar? Dit en nog veel anders kom je te weten tijdens onze techniekenvergadering op zondag 24 februari!

Ondertussen is het al maart, wat gaat de tijd toch snel! We starten de maand meteen met een topvergadering op zondag 3 maart; travestietenvergadering! Meisjes, laat die make up en rokjes maar achterwege en kom in je stoerste outfit. Jongens, jullie mogen vandaag in de kleerkast van je mama, zus, oma,… het leukste kleedje uitzoeken en maak jullie maar mooi op! Het is ook weer groepsopening.

En dan eindelijk, het moment waar jullie zo hard naar uitkijken, het weekend!! Dit gaat door van 8 tot 10 maart op en voorlopig nog geheime locatie. Verdere informatie over het weekend volgt nog per mail. Maar we kunnen jullie het thema al verklappen: we gaan op Kung Fu Panda weekend! Dit weekend is met de fiets, dus zie dat je fiets tegen dan helemaal in orde is!

Op zondag 17 maart zullen wij jullie moeten achterlaten… Maar geen nood, er komt andere leiding in de plaats die bijna even leuk is als ons, want het is namelijk leidingswissel! Zoals altijd gaat de vergadering door van 14u tot 17u30.

Jammer genoeg zullen jullie ons nog een week moeten missen. Zondag 24 maart is het geen vergadering omdat de leiding dan op leidingsweekend is. maar niet getreurd, volgende week zijn we terug!

Zondag 31 maart is het weer tijd voor jullie favoriete vergadering: vetzakkenvergadering! Doe zeker niet je beste kleren aan en reservekleren meebrengen kan misschien wel handig zijn. Wij kijken hier al naar uit!!

Nog even ter info; het jonggiverkamp gaat door van 21 tot 31 juli 2019.

Groetjes van jullie allerleukste leiding;

Simon, Sander, Michiel, Raf, Jochem, Saar en Jasmine

xoxoxo