Kapoenen

Hallo, lieve kapoentjes!

Jaja, na de kerstvakantie met leuke cadeautjes en na de leuke vergaderingen van Januari is het weer tijd voor een nieuw maandblad dat elke week de leukste activiteiten voor jullie kan voorspellen.

Zondag 03/02 verwachten we jullie om 14u aan het speeltuintje als echte speurneuzen. We houden een verjaardagscluedo. Hip Hip Hoera! Maar, wie zou er jarig zijn?....

De week erna verwachten we jullie op zondag 10/02 op het normale uur aan het speeltuintje. Dan is het Valentijn vergadering. De leukste periode van het jaar waarbij je de hele dag bij je liefje kan zijn. Maar ook voor de kapoenen zonder lief wordt het dit jaar leuk want misschien krijgen ze aan het eind van de vergadering wel een liefje hebben. De liefdesleiding zal jullie daarmee kunnen helpen.

Ook deze week is het op zondag om 14u vergadering en verzamelen we ons aan het speeltuintje. Maar 17/02 is het CARNAVALVERGADERING. Joepieeee! Verkleed jullie allemaal maar zo goed als je kan en dan kunnen we samen een carnavalfeestje houden.

Op 24 februari gaan we met de kapoenen een super mega toppie stapel gek dorpsspel houden. We verwachten jullie zoals gewoonlijk om 14u aan het speeltuintje, helemaal klaar om met ons Wilsele te gaan verkennen.

Van 1 tot 3 maart is het ons tweede kapoenenweekend. Het wordt nog leuker als vorige keer dus kom zeker allemaal mee. We gaan er het beste weekend van het jaar van maken en daar hebben we jullie hulp bij nodig. Er volgt nog meer uitleg via een mail, maar noteer de datum al vast in jullie agenda. Het thema van het weekend kan ik nog niet verklappen maar ik kan jullie wel al vertellen dat het een super thema. is.

Zondag 10 maart is het gescheiden vergadering. Meisjes, maak jullie maar klaar voor een leuke vergadering zonder die stomme jongens, en jongens, kijken jullie al uit naar een vergadering zonder die vervelende meisjes? Wij kunnen alvast niet wachten. Ook deze week verwachten we jullie om 14u aan het speeltuintje.

17/03 gaan jullie ons een weekje moeten missen want het is leidingswissel. Gelukkig staat er al veel leiding klaar om de allerleukste tak voor een vergadering van ons over te nemen. Kom dus zeker om 14u naar het speeltuintje zodat je de vervangleiding kan zien.

Ook 24/03 gaan jullie ons moeten missen ☹. Het is GEEN vergadering want de leiding is zelf op weekend dus kunnen jullie een weekendje rusten. Maar niet getreurd, het weekend erna zijn we er weer met een super leuke vergadering.

31/03 is het de laatste vergadering van maart en verwachten we jullie zoals gewoonlijk om 14u aan het speeltuintje. Op deze dag gaan we samen met jullie het grote, levende ganzenbordspel spelen. Joepie!

Dikke kusjes van de leiding xxxx

Lize, Fleur, Lauren, Yannis, Timon, Ward, Merel en Julia