Kawellen

Dag liefste kawellen

Er staan weer heel wat super coole vergadering op het programma en natuurlijk ook het kawellenweekend van 8 tot 10 maart.

Hopelijk hebben jullie goed opgelet op school, want op 3 februari is het de enige echte fristiquiz. De perfecte vergadering om aan jullie allerliefste leiding te laten zien dat jullie de beste quizzers van de scouts zijn. Deze mega lekkere quiz wil je zeker niet missen . Jullie worden om 14u verwacht aan het speeltuintje voor de groepsopening.

Op 10 februari is het gekapte vergadering. Kunnen jullie deze vergadering als een gekapte doorstaan? Het belooft weer een mega coole vergadering te worden, dus allemaal zeker komen! We spreken zoals gewoonlijk af om 14u aan het speeltuintje.

Op 17 februari is het anti-Valentijnsvergadering! Wat dit juist inhoudt is nog een verassing , maar niet getreurd, we beloven dat het super leuk wordt! !!

Op 24 februari is het misschien wel de lekkerste vergadering ooit! Het is namelijk dessertenvergadering hmmmmm. Als je graag dessertjes maakt of ze misschien gewoon graag opeet moet je zeker komen. We verwachten iedereen zoals gewoonlijk om 14u aan het speeltuintje om aan deze heerlijke vergadering te kunnen beginnen.

Heb je altijd al een keer monopoly of ganzenbord in het echt gespeeld? Dan is de levende gezelschapspelen vergadering op 3 maart de ideale gelegenheid. We nemen jullie mee in de meest leuke gezelschapspelletjes, maar dan in het echt!!!! Jullie worden allemaal verwacht voor de groepsopening om 14u aan de bosstraat.

Van 8 tot 10 maart is het dan zo ver, het kawellenweekend! Het thema is anti-games. Meer info volgt nog via mail .

Op 17 maart is het leidingswissel en moeten jullie de allerleukste leiding ter wereld voor 1 vergadering missen. Wie jullie leiding voor die dag zal zijn is nog een verassing. De leiding voor die dag verwacht jullie gewoon zoals altijd om 14u aan het speeltuintje!

Op 24 maart is het spijtig genoeg geen vergadering. Jullie leiding gaat op leidingsweekend. Wees niet getreurd, want over een weekje zien jullie ons terug xxx.

Maak jullie maar klaar voor een van de leukste vergaderingen van het jaar, want op 31 maart is het bosspel. Welk spel we juist gaan spelen is zoals jullie kunnen raden, ra ra ra, EEN VERASSING!!! Meer info volgt hier later nog zeker over.