Givers

Dag givers, zoals jullie weten ( of niet weten) is het zaterdag weer WOF. En wij als behulpzame givers steken weer graag een handje toe. We zien jullie graag allemaal talrijk aanwezig 7 oktober om 14 uur aan het speeltuintje.

Stepena, crema batida, tejszínhabbal of slagroom is het centrale thema vandaag. Ja! Je hoort het goed zondag 14 oktober is het

slagroomvergadering. We verzamelen zoals gewoonlijk om 14 uur aan onze lokalen. (slechte kleren zijn wel aan te raden)

Beste givers, het is 21 oktober. Hoog tijd voor een fantastisch dorpsspel denk ik dan. We verwelkomen jullie graag om 14 uur aan onze lokalen. Tot dan!

Scouten en scoutinnen, de herfst is in het land, de blaadjes vallen van de bomen, hoog tijd om nog eens te koken op een houtvuur in de open lucht. Ja! Je hoort het goed. Een woudlopers keuken! We starten zondag 28 oktober om 10 uur zodat jullie om 14 uur met een (hopelijk) gevulde maag terug huiswaarts kunnen keren. Haal je koksmuts dus maar al vanonder het stof.

Het is weer zover, ons grootste event van het najaar “GIVRIEZEL “. Hoe, waar en hoe laat jullie aanwezig moeten zijn wordt jullie zo snel mogelijk door de leiding medegedeeld. Hou zeker de week van 29 oktober tot 3 november vrij want we verwachten dat iedereen zen steentje bijdraagt.

Naar jaarlijkse gewoonte zal de scouts de herdenking ter ere van wapenstilstand bijwonen op het Martelare plein in Leuven . We verwachten jullie dus zondag 11 november om 10 uur op het Martelare plein waarna we in groep, nog een bangelijk spel spelen in het provinciaal domein van Kessel-lo.

Na een super leuke tienerparty geeft de leiding je de kans om rustig uit te slapen tot 6 uur s ’avonds. Er zal dus op zondag 18 november geen vergadering zijn.

Ik denk dat het nog eens tijd is voor een scouteske scoutsvergadering. Pleinspelen natuurlijk! We zien jullie graag 25 november om 14 uur aan onze lokalen.

Xoxo
De giverleiding