Jin

Dag beste jins,

Jullie zijn normaal gezien al op de hoogte van de planning voor heel het jaar, maar hier nog eens een samenvatting:

Op 6 oktober zullen wij de vestiaire voorzien van de WOF, wees zeker een kwartier op voorhand aanwezig en dan zullen we er nog een leuke werkavond van maken!

Op 13 oktober gaan we met zijn allen een heuse mega- wafelenbak houden! Vraag aan iedereen die je kent om wat wafelijzers te lenen zodat we er super veel kunnen bakken. Dit zodat we de dag erna op 14 oktober gigantisch veel wafels kunnen verkopen ten voordele van ons buitenlands kamp!

Op 21 oktober zullen Jonathan en Laurens de vergadering voorbereid hebben, vraag je je ook af of zij iets speciaals in petto zullen hebben? Kom dan zeker naar de scouts om 14u!

Deze week gaan Sander en Cas iets leuks hebben voorbereid! Zorg er zeker voor dat je helemaal klaar bent op 28 oktober want deze 2 laten er geen gras over groeien!

Het is 3 november dus tijd om te griezelen!! Jullie worden allemaal verwacht op givriezel, dat zoals elk jaar georganiseerd wordt door de givers! Wees er zeker bij voor de fantastische sfeer en gezelligheid!

Van 9 tot 11 november gaan wij op weekend!!!!!! Cas is nog druk op zoek naar een locatie, maar wat al vast staat is dat dit een mega super fantastisch weekend zal worden! Meer info zal later volgen via mail/facebook!

Op 17 november vindt onze heuse kinder- en tienerparty plaats! Dit zal niet de enigste moment zijn dat we jullie hulp gaan nodig hebben, maar verdere info wanneer we dit zullen inkleden en opbouwen zal ook later volgen!

Het laatste weekend van november zal jullie leiding nog eens een superleuk spel voorzien dat onvergetelijk zal zijn. Kom dus zeker op 25 november naar de lokalen om 14u

Groetjes van jullie supertoffe leiding! Yoric en Tom xoxo