Kapoenen

Dag allerliefste kapoentjes.

Nu jullie kennis hebben gemaakt met jullie nieuwe super leuke leiding, al een leuke eerste vergadering achter de rug hebben en een zalig openingsweekend hebben meegemaakt, zijn we helemaal klaar om samen een geweldig jaar tegemoet te gaan.

Op 07/10 worden jullie zoals elke week verwacht om 14u aan het speeltuintje in de Bosstraat. Jullie ouders kunnen jullie daar weer opwachten om 17u. Deze vergadering gaan we samen met jullie de Olympische Spelen overdoen. Jaja, je hebt het goed. Jullie zullen strijden voor een olympische medaille.

14/10 is het vreemde vergadering. Wat dit precies betekent, kom je te weten als je om 14u aan het speeltuintje klaarstaat om een fantastische vergadering tegemoet te gaan.

Zondag 21/10 houden we een reuze bosspel waar alle kapoenen eens kunnen ravotten in het bos van Wezemaal. We verwachten iedereen daar om 13u45 en jullie ouders kunnen jullie terug komen halen op dezelfde plaats om 16u45. Verdere uitleg volgt nog in een mail.

GEEF ACHT! Op zondag 28/10 verwachten wij alle kapoensoldaten om 14u aan het speeltuintje Voor een legervergadering. Verkleed je maar zo goed mogelijk als een echte soldaat en oefen thuis je legerskills. Ze zullen nog van pas komen. EN... LINKS, RECHTS, LINKS, RECHTS....

Zaterdag 03/11 organiseren de givers het jaarlijkse givriezel. HELAAS is het de 04/11 geen vergadering en zullen jullie ons een weekje moeten missen. Als je dat niet wilt kom je best naar givriezel. Daar zijn wij ook en bezorgen de givers jullie de beste halloween ooit.

Van zaterdag 10/11 tot zondag 11/11 is het KAPOENENWEEKEND!!! Deze gaat door aan onze lokalen. Het wordt een fantastisch weekend maar helaas kunnen we jullie het thema nog niet verklappen. Meer info kunnen jullie later via mail verwachten.

Zaterdag 17/11 is het kinderparty. Een leuke avondactiviteit om lekker te dansen en te feesten. Zondag 18/11 is het geen vergadering en kunnen jullie lekker lang slapen.

25/11 is het weer tijd voor een gewone vergadering van 14u tot 17u aan het speeltuintje. Dan is het tijd om al jouw creativiteit mee te nemen want we gaan gezellig knutselen. Joepie!!!.

Veel dikke kussen van jullie allerliefste leiding.
Yannis, Fleur, Merel, Lauren, Timon, Ward, Lize en Julia.