Kawellen

Dag allerliefste kawelletjes,
Hier is onze allereerste maandblad van het jaar!

Dit weekend, 7 oktober, mag je je geluksonderbroek aandoen want we starten het scoutsjaar na ons spetterend openingsweekend met een reuzebingo! Zoals een normale vergadering word je om 14u verwacht aan het speeltuintje. Om 17u mogen jullie opnieuw opgehaald worden aan het speeltuintje na de sluiting. Dit zal gelden voor de rest van het scoutsjaar tenzij anders wordt vermeld via mail of in het maandblad.

Op 14 oktober zijn jullie welkom voor de leukste vergadering van het jaar, de vetzakkenvergadering!! De bedoeling is om op deze geweldige vergadering zo vuil mogelijk te worden. Vergeet dus zeker niet om kleren aan te doen die zeker vies mogen worden, want je gaat allesbehalve proper naar huis terugkeren! Opnieuw worden jullie om 14u verwacht aan het speeltuintje.

Voor de jongens is het altijd wel eens leuk om ruige spelletjes te spelen met de andere grote gasten van de kawellen. Voor de meisjes is het tof om eens een rustig dagje te spenderen met alleen maar meiden. Dus wij, jullie geweldige leiding, dachten: we doen op 21 oktober een gescheiden vergadering!! Meisjes, neem jullie nagellak al maar mee en jongens, doe vandaag maar veel beschermende kledij aan! We zien jullie om 14u aan het speeltuintje.

Wie Wilsele goed kent, proficiat. Wie Wilsele nog niet goed kent, nog beter! Op 28 oktober doen we een dorpsspel in ons oh zo geliefde dorp en gaan we alle hoekjes en straatjes van Wilsele leren kennen. We vertrekken van op de scouts dus zoals altijd worden jullie om 14u verwacht aan het speeltuintje.

Hou je van een beetje spanning of van het gevoel dat er iets engs gaat gebeuren? Dan is de givriezel perfect voor jou! Op 3 november is het zoals elk jaar onze geweldige griezeltocht georganiseerd door onze givers! Jullie leiding zal zeker ook aanwezig zijn! Voor de uren, de inschrijvingen en voor wat meer info check je mail!

Aangezien ons eerste weekend met heel de Damiaanscouts was en wij nog meer tijd willen spenderen met onze lieve kawelletjes doen we nóg een weekend! Dit gaat door van 9 tot 11 november. Hier krijgen jullie zeker nog een mail over met alle informatie maar hou de datum zeker al vrij!!

Op 17 november organiseren onze oudste leden, de Jin, een kinderparty speciaal voor jullie! Vandaag gaan we dansen, spelletjes spelen, zingen maar vooral een groot feestje bouwen! Meer info komt nog via mail maar jullie leiding zal er zeker weer bij zijn en de mama’s en de papa’s zijn ook welkom in het oudercafé!

De laatste vergadering van november zal een sportieve zijn! 25 november doen we mee aan de Olympische Spelen! Kom dus allemaal met jullie meest sportieve outfit en maak je maar warm om te strijden voor goud! Om 14u wachten we jullie op aan het speeltuintje!

Dat zijn alle vergaderingen voor oktober en november! Hopelijk hebben jullie er evenveel zin in als wij!

Groetjes van jullie favoriete leiding
Alexander, Brecht, Korneel, Huib, Ruben, Sam, Gert, Lennart, Julie en Luna xxxxxx