Givers

Liefste giverrrtjessssssss,

Het scoutsjaar zit er bijna op ☹ ☹ ☹ ☹ Maar nietttttt getreurdd! De leukste vergaderingen moeten nog komen WOEHOEWWW

Het weekend van 1-2 april is het een soort van ‘dubbele vergadering’. Zaterdag komt er een graffiti artiest naar Wilsele die ons een workshop over graffiti gaat geven. Zondag gaan we dan zelf een of meerdere leuke graffiti tekeningen maken in het tunneltje. Zie dat jullie allemaal massaal aanwezig zijn, want dit is toch een redelijke uitzonderlijke MEGAVETTE SUPERCOOLE vergadering. Voor zaterdag 1 april is het van 14u-17u te doen! Voor zondag is het van 14-17.30. Het is groepsopening, dus we verzamelen aan de bosstraat.

ZATERDAG 8 april gaan we marginaaal stadsspel spelen in Leuven-city. Haal jullie beste marginale kleren maar boven, want Leuven weet niet wat hen te wachten staat! We verzamelen zaterdag om 14u aan de lokalen, ZEER BELANGRIJK IEDEREEN MOET AANWEZIG ZIJN MET DE FIETS!!!!

De volgende 2 weken staan helemaal in het teken van RadioActive! Tijdens de paasvakantie verwachten we jullie 15 en 16 april om te knutselen! 16 april zijn jullie vanaf 12u welkom en we voorzien croques hmmmmmm. En als jullie leuke ideeën hebben voor decoratie en inkleding mogen jullie die doorsturen naar Tessa

Zaterdag 22 april is het dan EINDELIJK ZOVER.. Het leukste evenement van het jaar staat om de hoek! Wij hopen dat jullie er even veel zin in hebben als wij!! RADIOACTIVE’17 gaat een topfeest worden! Jullie moeten heel de dag aanwezig zijn om op te bouwen en alles klaar te zetten!

Zondag 23 april: helaas pindakaas, de opruim moet ook gebeuren. We verwachten dan ook iedereen om mee te helpen! Uren zullen we later nog meedelen. Zondag zullen we in de voormiddag opruimen en hopen zeker tegen de middag klaar te zijn.

Zondag 30 april gaan we naar het meer bij goed weer! Zorg zeker dat je je zwemgerief, handdoek, zonnecrème, zonnebril niet vergeet! En het belangrijkste van al, vergeet zeker je fiets niet! We zien jullie dan om 14u aan de lokalen!

Zaterdag 6 mei is het groepsdag,
WOEHOEWWWWW! Zeker komen, want in de
avond krijgen jullie kampinformatie ennnnn er zal zoals elk jaar weer een bbq zijn! En natuurlijk, wat is er leuker dan samen zijn, (hopelijk) het zonnetje en
s avonds een kampvuur waarrond we samen liedjes gaan zingen!

Als allerlaatste scoutsactiviteit gaan we dit jaar op SLOTWEEKEND! WAAAAUUUWWWW hoe vet is dat! Dit neemt plaats van 12-14 mei. Er zal nog een mailtje volgen met verdere info.

Allerliefste giverss, we gaan de laatste 2 maand er nog eens goed tegen aanvliegen en nog goed genieten van die wekelijkse zondagen voordat het er weer op zit voor 2 maandjes.. EN dannnnnn komt natuurlijk het beste van heel het jaar, HET KAMP! Ook hier gaan we nog verdere info over geven, maar zoals elk jaar neemt het kamp plaats van 21-31 juli.

Nog een kleine reminder: als je mee wilt op ons awesome kamp moet je 15KEER aanwezig zijn! Wij zullen binnenkort laten weten hoeveel keer iedereen is geweest.

Dikke smakkerds van
Tessa, Bram, Jasper, Roel en Lize xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx