Jin

Liefste jins,
Hieronder vinden jullie de planning voor de 2 laatste maanden van het scoutsjaar. Deze info wordt uiteraard nog aangevuld met info via andere kanalen zoals mail en facebook.

Het weekend van 1 & 2 april gaan we centjes inzamelen voor ons kamp, dus hou zeker jullie mail, Facebook en Messenger in de gaten.

De week erna op zondag 9 april hopen we op goed weer en gaan we met z’n allen van 14u tot 17u30 naar het meer van Rotselaar om een beetje te relaxen. Moesten de weergoden ons niet gunstig gezind zijn, dan laten wij jullie tijdig onze alternatieve planning weten.

Op zondag 16 april gaan we onze Paasmanden rondbrengen. We gaan hiervoor proberen op zaterdag al even samen te komen aan de lokalen om hier bepaalde dingen al voor klaar te zetten, maar hierover volgt uiteraard nog informatie!

Het volgende weekend hebben we op zaterdag 22 april RadioActive ‘17, jullie zijn allemaal op de hoogte van de afspraken die hierrond gelden, dus normaal moeten we die hier niet meer toelichten. Toch nog vragen? Shoot!

Na een drukke periode en het stevig feestje van de week ervoor dachten wij op vrijdagavond 28 april samen iets rustigs en gezelligs te doen. Wij hadden een filmavondje in gedachten, maar andere voorstellen zijn uiteraard ook welkom. Just let us know.

Een week later is het groepsdag op zaterdag 6 mei. We trekken er weer met heel de scouts op uit, maar wat we gaan doen is voorlopig nog een verrassing. De dag sluiten we af met een bbq en een gezellig kampvuur. Meer info volgt nog, maar hou deze dag zeker vrij, want het wordt weer een topper! :-)

Nu komen we aan bij een triest momentje: het is namelijk tijd voor onze laatste gewone scoutsvergadering van het jaar. Wij zouden jullie jinleiding niet zijn als we niets strafs in petto hadden voor jullie! Maar wat we gaan doen is nog een verrassing ;-) Hou dus voorlopig zondag 14 mei zeker vrij in jullie agenda’s en dan bezorgen we jullie in de nabije toekomst meer info.

Veel liefs,
Febe, Thomas & Laura