Jonggivers

Hey allerleukste Jonggivers!

Dit is al het laatste maandblad van het jaar ... We weten het, zeer triest! Maar gelukkig hebben wij voor jullie nog 2 maanden vol fantastische en speciale vergaderingen gepland!

Hopelijk is het zondag 2 april mooi weer want wij trekken het bos in voor een geweldig bosspel! We gaan samen naar het bos fietsen dus jullie worden om 14u aan de lokalen verwacht met je fiets die HELEMAAL IN ORDE is en een fietshelm. We fietsen ook samen terug naar de lokalen waar we eindigen om 17u30.

ZATERDAG 8 april is het tijd voor een heus stadsspel! :D Jep dat heb je goed gelezen, zaterdag! We gaan Leuven ontdekken op een manier als nooit tevoren. We spreken om 14u af aan de lokalen om samen naar Leuven te fietsen, dus zie dat je fiets ook nu helemaal in orde is! Eindigen doen we zoals altijd om 17u30.

Zondag 16 april is het Pasen! En wij hebben uit goede bronnen vernomen dat de klokken en de Paashaas ook naar de scoutslokalen komen. Omdat we toch graag eens een glimp van die Paashaas willen opvangen, spreken we lekker vroeg aan de lokalen. Het schijnt dat we het meeste kans hebben bij zonsopgang! Dus jullie worden verwacht om 7:30u ’s ochtends. Om 10u kunnen jullie met al je lekkere eitjes (en hopelijk een selfie met de Paashaas) terug naar huis.

22 april is het RadioActive, het festival van onze Givers en Jins ten voordele van hun buitenlands kamp. Dat is altijd supertof dus allen daarheen! :D Zondag 23 april zullen jullie allemaal wel wat moe zijn van al het dansen dus doen we een echte chillvergadering. We spreken af om 14u en jullie kunnen helemaal uitgerust terug naar huis om 17u30.

Yessssss! Zondag 30 april is het eindelijk zover!!! Woudloperskeuken! Tijd om je beste kookskills boven te halen want we gaan een soort ‘Komen eten’ spelen. We gaan koken van 9u30 tot 12u30 aan de lokalen. Vuur maken? Groentjes snijden? Vleesjes bakken? Wil je dit alles nog eens oefenen voor we op kamp gaan? Dan moet je vandaag zeker aanwezig zijn en kom meesmullen!

Zaterdag 6 mei is het groepsdag met kampvoorstellingen. Zoals vorig jaar trekken we er met heel de scouts samen op uit. De dag sluiten we af met een gezellige barbecue aan de lokalen waarna ook de kampvoorstellingen zullen plaatsvinden. Afsluiten doen we met een drankje en een gezellige babbel aan het kampvuur. Voor meer info kijk je best vooraan in het maandblad bij het woordje van de groepsleiding. Er zal ook nog een mail volgen met alle informatie. Hieronder een sfeerbeeld van vorig jaar in Planckendael.

MAAAAAR!!!! Niet getreurd, dit jaar is dit nog niet echt de laatste vergadering! Zondag 14 april is onze echte laatste vergadering!Wat gaan we doen?

De slimmeriken onder jullie kunnen al raden wat we gaan doen, de anderen zullen het om 14u te weten komen. We kunnen al wel een extra tip geven: We gaan met de fiets en je mag je zwemkleren niet vergeten!

We spreken af om 14u aan de lokalen. Je fiets is natuurlijk helemaal in orde nu.

Dat was het dan voor dit jaar....
Nu beginnen we gewoon allemaal massaal uit te kijken naar het kamp! :D

Heel veel succes met jullie examens en tot op kamp!
Groetjes, kusjes, kuffels, lekjes... van jullie favoriete, fantastische, geweldige, kei leuke, allerbeste leiding ooit!
Charlie, Charlie, Bart, Robbe, Jochem en Tine
xoxoxoxoxoxoxox