Kapoenen

Dag lieve kapoentjes van ons!
Ook in april en mei staan er weer doldwaze activiteiten op het programma.

Zondag 2 april mag de dag van grappen en grollen dan wel voorbij zijn, op de scouts heb je geen excuses nodig om je vriendjes en vriendinnetjes eens goed beet te nemen. Trek dus vandaag je grapjas en je lolbroek maar aan op onze 1 aprilvergadering (op 2 april). Mopjes maken en streken met elkaar uithalen doen we vandaag tussen 14u en 17u.

Op zondag 9 april houden we nog eens een echtte “scouteske” vergadering, een heuse vetzakken vergadering waarbij we allemaal nog eens lekker vuil mogen worden. Om het voor de ouders en het wasmachine iets dragelijker te maken doe je best kleren aan die heel vuil of stuk mogen. We verwachten jullie proper om 14u aan het speeltuintje in de bosstraat en laten jullie vuil weer naar huis keren om 17u.

De paashaas en de paasklokken, allebei zijn ze langs geweest aan de lokalen met maar 1 doel. De kapoenen van de Damiaanscouts massa’s en massa’s chocolade brengen. Wees er dus zeker bij op
zondagochtend 16 april om 8u tot 9u.

Surprise surprise, zondag 23 april is een grote verrassing. Ben je benieuwd? Dan zien we je zondag! Zelfde uren als normaal, en ook de afspreekplaats is weer het speeltuintje in de bosstraat.

30 april zien we jullie graag paraat staan in het provinciaaldomein te Kessel-lo. We spreken of om 13u45 op de parking 4 (de parking aan het kruispunt van de sparrenboslaan en de domeinstraat). Daar mogen jullie om 16u45 terug opgehaald worden. Zo kunnen de mama’s en papa’s die nog een kawel moeten ophalen op tijd aan het speeltuintje staan. Wij hopen op mooi weer en veel kapoenen om spelletjes mee te spelen.

Zaterdag 6 mei, jammer genoeg loopt het scoutsjaar op z’n einde. Maar niet getreurd want er staat nog een doldwaze groepsdag op jullie te wachten. Zo zullen we met heel de scouts een daguitstap doen. Wat dit wordt blijft nog even een verrassing, maar het beloofd heel leuk te worden (meer info volgt nog via mail). Deze dag sluiten we in schoonheid af met een bbq en na het eten volgen de kampvoorstellingen. Hier krijgen jullie meer informatie over het super leuke zomerkamp dat er zit aan te komen. De boodschap is... KOMEN!!!

En last but not least, 14 mei. Onze aller aller aller laatste vergadering van dit scoutsjaar. En deze gaan we samen met alle kapoenen samen beleven. Reden te meer om er nog een ferme lap op te geven met een spetterende watervergadering. Uren: 14u 17u.