Givers

Dag lieve givertjes!
Onder het moto “de laatste zijn de beste” vliegen we er ook in april en mei nog een laatste keer stevig in. Veel plezier!

Scouten en scoutinnen, de lente is volop in het land dus hoog tijd om nog eens te koken op een houtvuur in de open lucht. Ja! Je hoort het goed. Een woudlopers keuken! We starten zondag 8 april om 10 uur zodat jullie om 14 uur met een (hopelijk) gevulde maag terug huiswaarts kunnen keren. Haal je koksmuts dus maar al vanonder het stof.

De inkleding van ons onwaarschijnlijk fantastische event RADIOACTIVE wordt helaas niet door de kaboutertje gemaakt. Daarom is het zondag 15 april knutselvergadering. Be there! Want we kunnen alle helpende handen gebruiken.

Na al dat hard labeur, zweten en afzien maar na een vast en zeker geslaagde editie, hebben we zeker wat rust verdiend. En waar kan dat nu beter dan op ons 2de scoutsweekend. Hou dus 27 tot 29 april zeker vrij in je agenda! De hoe? Waar? Hoe laat? Krijgen jullie via mail.

6 Mei, dat wil zeggen nog 46 dagen tot de zomer begint. Tijd voor waterspelletjes dus! Waar? Om 2uur aan onze lokalen natuurlijk. (En als er 2 uur staat is hé ook 2uur he mannekes, da mag wel is gedaan zijn me da te laat komen ;) ) Tot dan!

12 mei houdt onze scouts z’n slotvergadering. Ja inderdaad. De LAATSTE vergadering van het jaar. Maar niet getreurd, reden temeer om reikhalzend te beginnen uitkijken naar ons buitenlands kamp. (Eerst nog examens knallen natuurlijk maar met jullie brains kan dat geen probleem zijn.) aansluitend op de slotvergadering vindt ook onze groepsdag plaats, waarop leden en sympathisanten kunnen genieten van een heerlijke BBQ. Evenals onze 2de kampvoorstelling en een cursus how to pack your backpack. Reden temeer om nog wat te blijven plakken. Info over inschrijvingen en dergelijke volgt nog via mail.

Dit was het dan voor dit scoutsjaar. Jullie favoriete leiding vond het alle sinds zeer fijn. Nog veel succes met jullie examens en dan zien we elkaar terug in Slovenië.
Groetjes, Tessa, Tom, Roel, Yoric, Jasper en Charlie!