Jin

Beste Jinnertjes,

Zondag 1 april is het geen vergadering. Waarom niet? Simpelweg omdat jullie op de poll in de facebookgroep hebben aangegeven dat bijna niemand aanwezig kon zijn. Geniet dus maar extra van al die familiefeesten.

Omdat we jullie graag willen trainen in het maken van spelletjes en het organiseren van zondagnamiddagen, dagen we jullie uit om per groep een spel/spelletjes voor te bereiden dat we dan met de andere jin zullen spelen (tot aan het vieruurtje). Jullie vervangen dus eigenlijk de leiding. Deze zondag, 8 april, is het aan Raf, Brecht, Alexander en Korneel om een super coole activiteit uit te denken. Denk eraan, de activiteit valt tijdens de normale uren van 14u tot 17u30.

Zondag 15 april is het de beurt aan Fleur, Riet, Luna en Merel. Zelfde spelregels: van 14u tot 17u30. Wees creatief en inventief, en bij vragen mogen jullie natuurlijk ook altijd Bram contacteren.

Zondag 21 april is het RADIOACTIVE!!! Dit is voor ons het grootste evenement van het scoutsjaar dus houd HEEL uw zaterdag vrij. We starten in de ochtend met de opbouw en eindigen in de vroege uurtjes als het erop zit. Zondagvoormiddag kuisen we verder op. Een werklijst volgt nog.

Zondag 29 april is het laatste groepje aan de beurt. Dan mogen Sam, Timon, Michiel, Gert en Jasmine de vergadering voorbereiden. Daarna start ook onze jinleefweek. Deze zal duren tot vrijdagavond 4 mei tot 18 uur. Meer informatie hierover komt nog via mail en facebook.
Zondag 6 mei doen we geen vergadering aangezien we net een awesome leefweek hebben gehad.

Zaterdag 12 mei is het de allerlaatste vergadering van het scoutsjaar. Houd dus heel je dag vrij, want er staat weer een dagactiviteit op de menu met ’s avonds als afsluiter een bbq. Opgelet: de jin zal, net zoals vorig jaar, het dessertenbuffet verzorgen. Iedereen moet dan dus een zelfgemaakt dessertje meebrengen. Meer informatie volgt uiteraard nog.

Kusjes en knuffels,
Tine, Bram en Jolan xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx