Jonggivers

Liefste jong-givers!

Het scoutsjaar loopt zo stilaan op zijn eind … Maar niet getreurd want wij hebben nog een kleine 2 maanden voor jullie vol super toffe activiteiten.

Op zondag 1 april is het Pasen! Wij, als leiding, zijn nu eenmaal goed bevriend met de Paashaas en paasklokken. Dus speciaal voor jullie hebben we geregeld dat die ook eens over de scoutslokalen komen vliegen. Het zou super zijn als we van 11u tot 12u samen paaseieren kunnen rapen.

Zondag 8 april is het tijd om ons eigen dorp beter te leren kennen en hoe kan dat beter dan een supertof dorpsspel te spelen?! Neem zoals altijd zeker jullie fiets mee, want ook al is het niet ver, zou het toch spijtig zijn om deze afstand te moeten wandelen. Wat we gaan spelen is voor jullie
nog een raadsel … We zien jullie om 14u aan de Bosstraat.

Zondag 15 april is het fristiquiz van 14u - 17u30. Probeer nog zo veel mogelijk te studeren zodat jullie zeker kunnen winnen.

Zaterdag 21 april is het RADIOACTIVE en het zou superleuk zijn moesten jullie massaal aanwezig zijn, dan kunnen we samen met jullie veel dansen en plezier maken. De dag na RADIOACTIVE, zondag 22 april, is het dan geen vergadering.

Zondag 29 april mogen jullie je beste kookkunsten boven halen, want dan is het tijd om jullie op de proef te stellen. Kunnen jullie al zelf koken zoals op kamp? Wij zijn alvast benieuwd! Normaal gezien gaat zo een vergadering door in de voormiddag maar we vonden het eens leuk om dat in de namiddag te doen. De vergadering is dus gewoon van 14u tot 17u30. Als huiswerk tegen dan lezen jullie het kookboek Dagelijkse Kost van ‘Jerre’ Meus best eens door. Wij kunnen alvast niet wachten om jullie kookkunsten te beoordelen!

Op zondag 6 mei is onze laatste vergadering met enkel de jong-givers. Daarom hebben wij misschien wel de leukste vergadering als laatst gehouden. Het is namelijk VLOTTENVERGADERING! Wat zeker belangrijk is om mee te nemen is je zwemkledij (zwembroek, handdoek, zwembril, badmuts, snorkel…). Tijdens deze vergadering willen wij samen met jullie een supervlot bouwen om de wilde golven te trotseren. Vergeet zeker jullie fiets niet, want het is op verplaatsing! Jullie worden verwacht om 14u in de Bosstraat.

Zaterdag 12 mei is het de slotvergadering dus ook, jammer maar helaas, de laatste vergadering van het jaar. Dit is ook de groepsdag en het moment waarop de kampvoorstelling plaatsvindt. Alle info hierover lees je vooraan in het maandblad bij het woordje van de groepsleiding.

Vele kusjes van jullie liefste leiding!

Jochem, Kato, Robbe, Simon, Huib en Saar