Kapoenen

Allerliefste kapoenen

Ook in april en mei staat er heel wat leuks op jullie te wachten. Wij hebben namelijk een hele collectie leuke activiteiten voor jullie in petto!

Op zondag 1 april komt de paashaas naar de scouts! Deze spring in ’t veld brengt wat lekkers mee. Wees er snel bij om alle paaseitjes te zoeken! Jullie worden verwacht aan het speeltuintje in de Bosstraat om half 9 en jullie mogen weer opgehaald worden aan het speeltuintje in de Bosstraat om half 10.

Op zondag 8 april staat er een hele speciale vergadering op

het programma: gescheiden vergadering... Wat houdt dit in?!
Kom het ontdekken op deze prettige namiddag vol spel en plezier! Jullie worden verwacht

Op zondag 15 april worden alle scharen, lijmstiften, kleurpotloden, slijpers, gommen, glitterstiften, lintjes... tevoorschijn getoverd, want het is namelijk knutselvergadering! Haal jullie creatieve talent maar boven. Jullie worden verwacht aan het speeltuintje in de Bosstraat om 14 uur en jullie mogen weer opgehaald worden aan het speeltuintje in de Bosstraat om 17 uur.

Wij nodigen graag alle kapoenen, ouders, broers, zussen, oma’s, opa’s... uit op ons geweldige festival Radioactive ’18 in het Gemeenschapscentrum De Bosstraat! Het is tijd om de heupen los te schudden en luidkeels mee te zingen op hét evenement van het jaar op zaterdag 21 april! Tickets kunnen jullie verkrijgen bij de givers, de jin en de leiding. Voor de kapoenen hebben we een speciale promo in petto die jullie via mail zullen krijgen... Tot dan!

Op zondag 29 gaan we met z’n allen op stap! We gaan namelijk naar het Provinciedomein Kessel-Lo (Gemeenteplein 5, 3010 Leuven), waar we op een spannende ontdekkingstocht gaan... Jullie worden verwacht aan parking 4, Domeinstraat 61, 3010 Kessel-Lo om kwart voor 2 en jullie mogen weer opgehaald worden aan parking 4, Domeinstraat 61, 3010 Kessel-Lo om kwart voor 5.

We starten de eerste vergadering van mei
op
zondag 6 mei met een knaller: vetzakkenvergadering! (Nog) propere kapoenen worden verwacht om 14 uur aan het speeltuintje in de Bosstraat en alle vuile kapoenen mogen weer opgehaald worden om 17 uur aan het speeltuintje in de Bosstraat.

Het einde is in zicht... Op zaterdag 12 mei vindt namelijk de slotvergadering plaats. Dit wil je écht niet missen! Meer informatie volgt nog via mail!

En dan is het scoutsjaar al ten einde. Wij, de kapoenenleiding, hebben er enorm van genoten om jullie elke week te zien lachen, spelen, ravotten... Wij vonden het alleszins een topjaar om jullie leiding te zijn!

Gelukkig is er nog een kamp ;)
Jullie apetrotse en fiere kapoenenleiding Julie, Lauren, Lize, Soetkin, Roxanne & Yannis