Kawellen

Heeey kawelletjes,

Op zaterdag 31 maart vliegen de paasklokken weer over Wilsele. Deze zullen zoals altijd weer wat lekkers hebben meegebracht. We komen samen om half 9 aan het speeltuintje aan de bosstraat en jullie mogen weer opgehaald worden om half 10 op dezelfde plaats.

We voelen dat jullie Wilsele dringend beter moeten leren kennen. Daarom gaan we op zondag 8 april een dorpsspel spelen! Wilsele is een dorp met vele geheimen en vandaag spelen we dan ook een fantastisch spel in dit oh zo mooie dorp om enkele van deze mysterieuze geheimen te kunnen ontdekken. Jullie worden verwacht om 14 uur aan het speeltuintje.

Zondag 15 april mogen jullie weer komen voor één van de leukste vergaderingen van het jaar, namelijk de vetzakkenvergadering!!! Vandaag draait alles rond zo vuil mogelijk worden! Doe dus allemaal maar kleren aan die vuil mogen worden, want vandaag gaan jullie niet zo proper wederkeren. Jullie worden zoals altijd verwacht om 14 uur aan het speeltuintje aan de bosstraat.

Zaterdag 21 april is het weer tijd voor het leukste festival van het jaar!! Radioactive is weer daar! Kom allemaal jullie dansbenen uittesten op de beste muziek en vibes. Wij hopen jullie allemaal tegen te komen, jullie leiding zal immers ook aanwezig zijn!! Check je mail voor meer informatie!

Op zondag 29 april gaan we nog eens een vergadering houden op locatie. Het provinciaal domein te Kessel-lo heeft de kawellen al bijna een jaar moeten missen. Dit kan zomaar niet en daarom gaan wij hier deze zondag een super vet spel spelen. Jullie worden verwacht aan parking 4, Domeinstraat 61, 3010 Kessel-Lo om kwart voor 2 en jullie mogen weer opgehaald worden aan parking 4, Domeinstraat 61, 3010 Kessel-Lo om kwart voor 5.

Op zondag 6 mei is het de laatste keer dat we enkel met de kawellen spelletjes kunnen spelen voor kamp. Daarom gaan we de dag zo leuk mogelijk maken en gaan we vandaag waterspelletjes spelen!! Nu hopen dat de weergoden ons goed gezind zijn... Jullie worden verwacht om 14 uur aan het speeltuintje aan de bosstraat!

Op zaterdag 12 mei is het weer tijd voor de laatste vergadering van het jaar, de slotvergadering!! Een laatste keer dat jullie helemaal los kunnen gaan. Waar zouden we dit jaar toch naar toe gaan?? Verdere info zal nog volgen via mail.

Dit was het dan voor dit jaar. Dank jullie allemaal om ons zo een topjaar te bezorgen en hopelijk zal het kamp minstens even leuk worden als alle zondagen van het afgelopen jaar!

Jullie favoriete leiding,
Silken, Britt, Viktor, Ruben, Sander, Maarten, Kevin en Bart xx
x