Givers

Hallooow beste givers, dit is alweer het laatste maandblad van het jaar, jajajaja, de tijd vliegt als je het leuk hebt!!

Wilsele, een deelgemeente van Leuven. Het is dan ook belangrijk om ook de grootstad Leuven wat beter te leren kennen. Vandaag, 6 april, doen we een groot stadsspel in het centrum van Leuven.  Jullie worden om 2 uur met de fiets verwacht aan de lokalen. Iedereen komen!! Want zoals altijd wordt het weer een TOPdag!

De maand april wordt een zeer radioactieve maand en om dit goed in te zetten, starten we dan ook met een dag die helemaal in teken staat van het beste festival van het jaar! Op 14 april worden jullie aan de lokalen verwacht om 2 uur. Doe allemaal jullie extreem veilige radioactieve pakken aan want het is tijd voor een super radioactieve knutselvergadering!

Op 19-21 april is het eindelijk zover!! Het langverwachte giverweekend is aangekomen! Het thema is Heavy metal!! Ruige kleding en spijkerbroeken zijn een vereiste. Verkleden is dus de boodschap!! Jullie worden vrijdag om kwart na 7 verwacht aan het station van Wezemaal en omdat het Pasen is zorgen wij er voor dat jullie zondag al om 12 uur terug zijn aan ditzelfde station. Inschrijven doe je door een mailtje te sturen naar giverleiding@damiaanscouts.be en een bedrag van 22 euro over te schrijven op het rekeningnummer BE37734003881928 dit met de boodschap: “VOORNAAM + NAAM” Verdere info volgt nog via mail.

Eindelijk!!! 27 april!!!  Het feest kan beginnen!! Het wordt een super feest, maar dit kan enkel met de hulp van heel veel handen. Jullie worden op zaterdag, dag en nacht, verwacht om te helpen. Ook Zondag hebben we zo veel mogelijk volk nodig om de afbraak niet te lang te laten duren!
RADIOACTIVE, RADIOACTIVE!!

We beginnen de maand maart met de laatste vergadering onder de givers. Dit wordt dan ook een afsluiter van formaat. Op 5 mei gaan wij op vlottentocht!! Vandaag gaan we op zoek naar de beste vlottenbouw(st)er van de givertak. Jullie worden om 2 uur verwacht aan de lokalen om dan samen met de fiets naar het meer van Rotselaar te vertrekken.

Dan is het weer tijd voor de allerlaatste vergadering van het jaar. Jaja het is slotvergadering! Ook dit jaar gaan we weer met heel de scouts op verplaatsing! In de avond keren we terug en is het kampvoorstelling. Ook hier worden jullie allemaal verwacht! Natuurlijk is er weer de mogelijkheid om lekkere drankjes en vleesjes te consumeren. Verdere info hierover volgt via mail.

Dit was het dan voor dit jaar, hopelijk zien we jullie allemaal terug op kamp in de zomer!!!

Jullie favoriete leiding

Silken, Jappe, Roel, Britt, Kato, Soetkin, Maarten en Bart xoxo