Jin

Beste Jinnertjes, hier is de planning voor de maand April en Mei:

Zondag 7 april

Vandaag doen we Pinata vergadering!! Dit wordt er één met immens veel feest, plezier, eten en snoep! We denken dat jullie niet echt iets meer willen dus we verwachten jullie allemaal xoxo

Zondag 14 april

Highland games is wat we vandaag zullen doen! Doe je kilt alvast maar aan en zorg dat je spierballen zijn opgewarmd, want vandaag zal de sterkste jinner van het jaar bepaald worden!

Maandag 22 april

Vandaag is het gouwvoetbaltoernooi!!!We hopen dat jullie allemaal aanwezig kunnen zijn en leuk kunnen teambuilden met de leidingsploeg. We hebben jullie nodig als versterking voor zowel de voetbalploeg als de supporterscrew. DUS TOT DAN!!!!

Zaterdag 27 april

Het is RADIOACTIVE!!! Dit is voor ons het grootste evenement van het scoutsjaar dus houd HEEL uw zaterdag vrij. We starten in de ochtend met de opbouw en eindigen in de vroege uurtjes als het erop zit. Zondagvoormiddag kuisen we verder op. Een werklijst volgt nog.

Zondag 28 april – Vrijdag 3 mei : Leefweek!!

Dit is de plezantste week van het jaar!! Wees maar goed uitgeslapen want we verwachten een week vol leerplezier en toffe babbeltjes, de thee en koffie staan alvast klaar. Hopelijk hebben jullie nog leuke roddels te vertellen want na deze week zijn we echte bffs xoxo

Zaterdag 11 mei

Dit is de allerlaatste vergadering van het scoutsjaar. Houd dus heel je dag vrij, want er staat weer een dagactiviteit op de menu met ’s avonds als afsluiter een bbq. Opgelet: de jin zal, net zoals vorig jaar, het dessertenbuffet verzorgen. Iedereen moet dan dus een zelfgemaakt dessertje meebrengen. Meer informatie volgt uiteraard nog.

xxxxx

Yoric en Tom

P.S.: Er zijn ook nog werkjes ingepland, maar daar worden jullie apart van op de hoogte gebracht via facebook en de google agenda!