Jonggivers

Beste Jonggivers,

Ook al is dit het laatste maandblad van het jaar ( ), bereid jullie maar voor op nog enkele kei leuke activiteiten!

ZATERDAG 6 april is het tijd voor het mega leuke super coole stadsspel! Zorg ervoor dat jullie fiets in orde is en dat je een slot en helm meehebt! Afspraak om 14u aan de lokalen. Vergeet niet dat deze vergadering op een zaterdag is, en dus niet op zondag!

Haal jullie beste technieken om vuur te maken en kookkunsten maar al terug boven, want zondag 14 april is het woudloperskeuken! Hier kunnen jullie al eens testen of jullie wel klaar zijn om een heel kamp ook zelfstandig te koken…  Afspraak om 14 uur aan de lokalen.

Op zondag 21 april is het Pasen! Zoals jullie weten, komt de paashaas dan bij alle mensen langs om paaseitjes te verstoppen. Misschien is hij ook wel bij de scoutslokalen langsgeweest voor al die brave jonggivers… dat zullen jullie moeten ontdekken om 9 uur aan het speeltuintje

Dan is het weer tijd voor de leukste fuif van het jaar, Radioactive!! Jullie zijn allemaal welkom op 27 april vanaf 16u om te genieten van leuke bands en dj’s. Helaas is het zondag geen vergadering omdat jullie leiding moe is van al het werken, dus wij verwachten jullie allemaal op Radioactive!!

Onze laatste gewone vergadering gaat niet door op zondag, maar op ZATERDAG 4 mei, want we gaan namelijk vlotten bouwen! Zorg ervoor dat je al je zwemspullen meehebt (zwemkledij, zwembril, handdoek,…) en dat je met de fiets bent. We verzamelen om 14 uur aan de lokalen.

En dan zit het scoutsjaar er al weer op (behalve kamp dan). Om nog een laatste keer ons keihard te amuseren gaan we met iedereen op uitstap! Waar we naartoe gaan is voorlopig nog een geheim, maar hou zaterdag 11 mei al maar vast vrij. Er zal nog een mail volgen met meer informatie. Daarna is het ook barbecue, waar je je ook voor moet inschrijven, en kampvoorstellingen, maar ook hierover later meer.

Jullie keitoffe leiding,

Simon, Raf, Michiel, Jochem, Sander, Saar en Jasmine