Kapoenen

Allerliefste kapoenen

April en mei staan voor de deur en ook in die maanden hebben wij een resem aan leuke activiteiten voor jullie in petto!

Op zondag 7 april komen jullie het best met goedgevulde longen naar de scouts, want we vermaken ons met het grote ballonnenspel! Jullie worden om 14 uur verwacht aan het speeltuintje in de Bosstraat, waar jullie na een heuse speelnamiddag opnieuw om 17 uur opgehaald mogen worden.

Op zondag 14 april trekken we onze wandelschoenen aan, aangezien onze jaarlijkse uitstap naar het Provinciedomein Kessel-Lo op de planning staat! Jullie worden verwacht aan parking 4, Domeinstraat 61, 3010 Kessel-Lo om kwart voor 2 en daar mogen jullie weer opgehaald worden om kwart voor 5. Het wordt een heuse expeditie!

Op zondag 21 april hebben wij een speciale gast op onze scouts: de Paashaas! Onze spannende zoektocht naar alle verstopte paaseitjes start om half 9 aan het speeltuintje in de Bosstraat en eindigt daar om half 10. Zullen jullie alle eitjes vinden?

Wij nodigen graag iedereen uit voor ons feestelijke festival Radioactive ’19 op zaterdag 27 april! Dat vindt plaats in het Gemeenschapscentrum De Bosstraat! Tickets voor dit waanzinnige event kunnen jullie bemachtigen bij de givers, de jin en de gehele leidingsploeg. Wij staan te popelen om jullie op dit spetterende festival te ontvangen. Tot dan!

Jullie allerliefste leidingsploeg kijkt er al een tijdje naar uit en op zondag 5 mei is deze alleraardigste activiteit eindelijk daar: vetzakkenvergadering! Wij zien jullie graag om 14 uur aan het speeltuintje in de Bosstraat met een kraakheldere outfit klaarstaan om een olijke namiddag te beleven. Om 17 uur mogen de besmeurde kapoenen naar huis (en bad) keren. Hoe vettiger, hoe prettiger!

Op zaterdag 11 mei is het de allerlaatste vergadering. Jullie hoeven niet te treuren, want het is een héél speciale vergadering: groepsdag! Met de hele scouts gaan we op stap voor een onvergetelijke namiddag. Vervolgens keren we in de avond terug naar de scoutslokalen voor de kamppresentaties met bijbehorende bbq. Meer informatie volgt nog via mail!

Aan alle mooie dingen komen een einde, zo ook aan ons scoutsjaar. Wij hebben er enorm van genoten om jullie leiding te zijn dit jaar. Het verwarmt onze harten om jullie elke zondag met lachende gezichtjes voor onze neus te zien springen. We hopen om jullie met dezelfde glunderende oogjes op kamp te zien!

Jullie blijmoedige kapoenenleiding

Fleur, Julia, Lauren, Lize, Merel, Timon, Ward & Yannis