Kawellen

Dag liefste kawellen,

Trek jullie stevige schoenen en regenjas maar aan want zondag 31 maart spreken we af in het Bos van Wezemaal. Dan gaan we de hele namiddag spelen in het bos. Wij verwachten jullie om 13u45 en jullie mogen opgehaald worden om 16u45.

Vandaag gaan we spelen met het wonder der natuur dat we gekregen hebben van de kip. Het ei! Gaan we het koken of bakken of gaan we ze op elkaar gooien? Dat komen jullie allemaal te weten Zondag 7 april om 14u aan het speeltuintje.

Vandaag, zondag 14 april, spelen we op verplaatsing we gaan naar het provinciaal domein Kessel-Lo. Al de nodige info volgt nog per mail. Wij hopen alvast op heel goed weer!

21 april, Pasen dat betekend chocolade! Vandaag staan we allemaal vroeg op want misschien zijn de klokken ook aan de lokalen geweest en dat zou toch zonde zijn als al die chocolade zou smelten! We spreken vroeger af dan normaal het exacte uur laten wij nog weten.

Zondag 28 April is het geen vergadering. De dag voordien is het super feest Radio Active waar jullie allemaal ook welkom zijn om te supporteren voor het kawellen duo dat een optreden gaat geven.

5 mei hopelijk is het al goed weer want vandaag gaan we met water spelen! Misschien is het handig om een handdoek mee te brengen vandaag. Wij zien jullie om 14u aan het speeltuintje.

Begin al maar te wenen allemaal want zaterdag 11 mei is het onze laatste vergadering. Hoe wat waar en wanneer komen jullie allemaal nog te weten!

En dan hebben wij nog maar 1 boodschap voor jullie tot op kamp!!!

Groetjes

De kawellenleiding

Huib, Ruben, Julie, Luna, Alexander, Lennart, Brecht, Gert, Korneel en Sam.