Jonggivers

Allerliefste Jonggivers,

Het scoutsjaar loopt stilletjes aan op zijn laatste benen… Maar niet getreurd, want in april gaan we nog enkele kei-coole activiteiten en spelletjes doen!!

De eerste vergadering van de maand zal op zondag 3 april zijn. Dan zullen jullie jullie stembanden goed mogen smeren want dan houden we…….. *tromgeroffel* Karaoke- vergadering!!!! Dus afspraak om 19 uur aan de lokalen en nadat jullie jullie zangtalent hebben kunnen laten zien, mogen jullie tegen 21 uur terug huiswaarts keren. Wij zullen voor vele liedjes zorgen, maar we zouden er graag zeker van zijn dat jullie liedjes kunnen zingen die jullie leuk vinden. Daarom mag je steeds op deze link liedjes invullen en dan zorgt de leiding dat deze gezongen kunnen worden. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1FSvLCxVHyCJfIU4WmX3KYKQNCk0n0X9M...

  

!Belangrijk Belangrijk Belangrijk!

Van vrijdag 8 april tot zondag 10 april vertrekken we op weekend! Voor de praktische info krijgen jullie nog een mail. 

HET IS WEER ZOVER! 

Van vrijdag 8 tot en met zondag 10 april gaan wij voor de tweede keer dit scoutsjaar op weekend. 

We verwachten jullie vrijdag 8/04 om 19u aan jeugdhuis Lavado.
We gaan niet met de fiets, maaaaar wel met de auto (omdat onze weekendplek niet zo gemakkelijk te bereiken is met het openbaar vervoer).
Normaal gezien nemen we voor het jonggiverweekend altijd het openbaar vervoer of de fiets, maar nu lukt dit echt niet. Wij als leiding zijn fan van carpooling dus zoeken we ouders die bereid zijn om ons naar onze weekendlocatie (Cremerdijk 12, 3990 Peer) te brengen vrijdagavond (19u) en om ons te komen ophalen zondagochtend (11u30). U kan dit aan ons laten weten door te antwoorden op deze mail. 

Het thema van het weekend is…... MOL-weekend.
De MOL is een tv programma en daarin moet een groep kandidaten opdrachten uitvoeren in het buitenland. Voor iedere opdracht kunnen ze geld verdienen. Eén van de deelnemers is echter een saboteur, een bedrieger, de Mol. De Mol zal proberen het geld in de kas zo laag mogelijk te houden door de kandidaten tegen te werken. De Mol wordt van tevoren geïnformeerd over iedere opdracht. Aan het eind van elke aflevering moeten de kandidaten 20 vragen over de Mol. Degene die dan de minste goede antwoorden over de Mol gegeven heeft, valt af. De kandidaat die als laatste overblijft, wint het spel.
Je kan altijd wat tv fragmenten herbekijken op deze link: https://www.youtube.com/user/WIDMgemist

Jullie kunnen jullie inschrijven door €25 over te schrijven op het rekeningnummer BE48 7340 0388 1827 met als mededeling je naam. Dit moet je doen VOOR donderdag 7/04 om 20u.

Wat moeten julllie allemaal meenemen :

- hemd & sjaaltje
- matje
- slaapzak
- gamel, bestek & beker
- voldoende kledij, ondergoed, kousen…
- regenjas
- toiletgerief
- zaklamp
- je goed humeur
=> Alles moet in een trekrugzak passen!


Aangezien we al om 19u vertrekken, verwachten wel dat iedereen avondeten gegeten heeft.

 

!Belangrijk Belangrijk Belangrijk!

De week na ons weekend, op zondag 17 april gaan we jullie eens lekker verrassen met een heuse verrassingsvergadering!!  We ontmoeten elkaar op het gewone uur, namelijk 14 uur aan de lokalen en ronden af om 17u30...

 

En om de maand april lekker af te sluiten, houden we op zondag 24 april een heuse ‘woudloperkeuken’. We verwachten jullie om 10u30 en tegen ten laatste 13u30 zullen jullie je buikjes al rond gegeten hebben met al het lekkers dat jullie gemaakt hebben! Gelieve ook 3 euro mee te brengen zodat wij lekker en veel eten voor jullie kunnen voorzien. 

   

Veel lieve groetjes van jullie leiding

Jolan, Thomas, Laura, Simon, Simon, Yoric, Kenric, Gil, Charlie