Kapoenen

Allerliefste kapoentjes,

Zondag 3 april gaan we samen het dorp wat beter leren kennen. We spelen een spel over het hele dorp! Zoals gewoonlijk verzamelen we om 14u aan het speeltuintje in de bosstraat. Om 17u worden jullie daar ook netjes terug afgezet.

Zondag 10 april gaan we echte jongens en meisjes dingen doen. Dit doen we uitzonderlijk niet samen maar STRIKT gescheiden! Deze namiddag gaan we het andere geslacht mijden want die zijn toch maar vies. Afspraak om 14u aan het speeltuintje!

De leiding heeft ondertussen door dat jullie echte vetzakjes zijn. Dit mogen jullie deze zondag bewijzen op de VETZAKKENVERGADERING! Vraag aan je mama of papa kleren die vuil mogen worden want proper ga je niet naar huis. Jullie vetzakken worden 17 april om 14u aan het speeltuintje verwacht.

Hoeveel beesten kennen jullie? Deze zondag, 24 april worden gaan jullie er ongetwijfeld meer leren kennen op de boerderijvergadering. Wie weet zit er wel een bezoekje aan een boer bij?! De leiding komt je om 14u halen aan het speeltuintje.

De boer zou heel blij zijn met een ingekleurde tekening van zijn dieren denk ik. (ook terug te vinden op http://www.kleurplaten.nl/kleurplaten/9664.gif)

Wij kijken er alvast naar uit!

Dikke kus van jullie leiding,

Lien, Britt, Jasper, Robbe, Roel, Viktor, Stef, Roxanne en Jochem