Kawellen

Heeeeey allerleukste kawellen!!!!

Ook deze maand staat jullie fantastisch leuke leiding weer paraat om jullie een onvergetelijke zondagnamiddag te bezorgen. Zondag 3 april geven we de aftrap met een megacool en super spannend drugspel. Wees er dus zeker bij. Deze activiteit zal doorgaan op de normale uren. We openen en sluiten telkens aan het speeltuintje.

Op zondag 10 april is de aanwezigheid van elke echte scout vereist. Sjorren, vuur maken, houthakken, ... Het hoort er allemaal bij op onze rasechte techniekenvergadering. We spreken ook weer af op de normale uren, 14u-17u.

Zondag 17 april is een specialleke. We gaan namelijk samen met al de scoutsen uit de buurt een supertof kawellenspel spelen. Wees er dus zeker bij, plaats een uur zullen via mail nog worden medegedeeld.

Op een prachtige lentedag als vandaag mag het al is iets speciaal zijn. Zondag 24 april gaan we dan ook eens stevig ravotten in het provinciaal domein van Kessel-lo.  We spreken af om 13u45 aan de sparrenboslaan, 3010 Kessel-Lo. Zo kunnen ouders die ook nog een kapoen hebben op tijd in Wilsele geraken. De vergadering zal gedaan zijn om 16u45, ook weer zodat ouders op tijd hun kapoenen kunnen gaan afhalen aan het speeltuintje van De Bosstraat. Tot dan!

Dat was het voor de laatste volledige maand scouts van dit scoutsjaar.

Veel kusjes en knuffels,

Jullie kawellenleiding