Jin

Lieve Jinners, 

April en mei staan alweer voor de deur en wij hebben een hoop op de planning staan. Ook deze maanden zal er weer onzekerheid zijn omwille van de coronamaatregelen. Hou jullie sociale media kanalen maar goed in het oog en wij houden jullie zo verder up-to-date.

We beginnen deze maand met een feestdag te vieren. We gaan op zondag 4 april een heuse paasvergadering organiseren. Plaats en tijdstip zullen nog in groep bepaald worden. De paaseieren en ander snoepgoed zal niet ontbreken!!! 

Zondag 11 april staat er nog eens een normale zondagse vergadering voor de deur -> van 14-17u30 aan de lokalen.

De dag erna, maandag 12 april, gaan we ons buitenlands kamp nogmaals financieren. We komen al in de buurt van een mooi bedrag maar we zijn er nog niet. Daarom zullen we deze week samen afval rapen, joepie!!!! We weten dat het niet het meest boeiende taakje is in de wereld maar samen maken we alles leuker  (en we verdienen er aan). 

Iedereen wordt hier VERPLICHT verwacht, aangezien jullie zelf de dag van deze activiteit hebben kunnen kiezen. Het uur wordt in de groepschat gecommuniceerd. 

Zondag de 18e doen we nog eens een goed, gewone vergadering. Deze zal door jullie voorbereid worden en zal ongetwijfeld weer supereleuk worden!!!


 

Op 24 april vindt normaal gezien radioactieve plaatsvinden. Nu is er over RA zelf nog helemaal geen zekerheid of er iets mag doorgaan. Moest dit het geval zijn dan horen jullie het zeker wel van ons.      

Het alternatief dat we voorzien is minstens even leuk. Gouw Oost-Brabant organiseert een evenement voor alle jins en hun leiding genaamd: THE GREAT JINSCAPE. Wat dit juist inhoudt zal de gouw nog bekend maken maar als we hun mogen geloven is het zeker de moeite waard. 


 

En dan is het zover. Van 30 april tot 2 mei gaan we normaal gezien op Jinweekend. Jammer genoeg kunnen we dit nog steeds niet met zekerheid zeggen omwille van… Maar uiteraard hopen we op het beste! Hierover houden we zeker en vast op de hoogte. 

Raar maar waar loopt het scoutsjaar nu al op zijn einde en is het weer tijd voor leden en leiding om achter de studieboeken te kruipen. Want op 8 mei is het groepsdag, de laatste officiële vergadering van het scoutsjaar. Maar niet getreurd want we zullen elkaar tussen de groepsdag en het kamp ook nog wel zien. Wat de groepsdag juist inhoudt is nog af te wachten. Maar wij hebben geen twijfels dat team groepsdag iets geniaal uit zijn mouw zal schudden. 

Veel xxxxx van Julie, Soetkin en Ruben.