Jonggivers

Beste jonggivers,

Op zondag 4 april is het Pasen! Dit wilt zeggen dat de paashaas ook op de scouts is langsgekomen en eitjes voor jullie verstopt heeft. Dit gaat niet doorgaan op de gewone uren, maar jullie worden aan de lokalen verwacht om 9u.

Voor een keer zullen we geen vergadering hebben op zondag zoals gewoonlijk, maar zaterdag 10 april verwachten wij jullie allemaal aan de lokalen voor een filmavond! Dit gaat door aan de lokalen van 19-22u. er zal een kleine snack voorzien worden, maar zorg ervoor dat je al gegeten hebt.

Zondag 18 april is het dessertjesvergadering! We gaan  verschillende dessertjes maken zodat we een heus dessertjesbuffet hebben! Zorg dat je op voorhand niet te veel eet, zodat je nog een plaatsje hebt voor al die dessertjes . Afspraak om 14u aan de lokalen!

Haal jullie beste technieken om vuur te maken en kookkunsten maar al terug boven, want zondag 25 april is het woudloperskeuken! Hier kunnen jullie al eens testen of jullie wel klaar zijn om een heel kamp ook zelfstandig te koken…  hopelijk zitten de technieken van techniekenvergadering nog vers in jullie geheugen, want je zal ze nodig hebben wij verwachten jullie aan de lokalen om 9u en jullie mogen terug naar huis rond 12u30.

En dan is het al weer mei! Helaas betekent dit ook dat het scoutsjaar ten einde komt… maar niet getreurd, we gaan dit speciale jaar afsluiten in stijl! Zondag 2 mei verwachten wij jullie aan de lokalen om 14u voor onze vlottenvergadering! Wat dit exact inhoud is nog een verassing, maar kom zeker met de fiets! Reservekleren meenemen kan ook geen kwaad.

En dan is het al weer tijd voor de allerlaatste vergadering van het jaar, groepsdag Zaterdag 8 Mei! Wegens de coronamaatregelen hebben we nog geen zicht hoe we deze dit jaar gaan laten doorgaan, maar zodra hier meer geweten over is mogen jullie een mailtje in jullie mailbox verwachten.

Vele groetjes van je favo leiding,

Tom, Bart, Yoric, Roel, Cas, Jonathan, Sander, Jan, Ward, Arnout, Kobi en Jasmine.