Kapoenen

Allerliefste kapoenen 

April en mei staan voor de deur en na de (soms) strenge winter hebben wij fantastische lente-activiteiten voor jullie in petto. Ben je nieuwsgierig naar wat er jullie te wachten staat? Lees dan zeker verder! Vergeet overigens niet om jullie elke week in te schrijven! 

Hopelijk hebben jullie tegen zondag 4/4 zin in een heuse speurtocht, want het is Pasen! We gaan dus op zoek naar alle lekkere paaseieren die de lieve Paashaas voor ons verborgen heeft. Zijn jullie in staat om ze allemaal te vinden? De hongerigen verzamelen om 14u aan het speeltuintje aan de Bosstraat en om 17u mogen de zoetgebekte kapoenen daar weer opgehaald worden. 

Op zondag 11/4 duiken we het verleden in! We gaan immers op reis naar de antieke oudheid! De robuuste Romeinen, de geslepen Grieken, de geweldige goden en de astronomische monsters: ze komen allemaal aan bod in deze spetterende vergadering. Zullen jullie deze gevaarlijke namiddag in de klassieke oudheid wel overleven? Kom het om 14u aan het speeltuintje aan de Bosstraat te weten en om 17u kunnen jullie (misschien!) weer naar huis keren.  

Op zondag 18/4 houden wij een heuse muzikale namiddag! Wat staat er jullie te wachten? Een reusachtig concert? Een buitengewoon en oorverdovend festival? Zanglessen van de enige echte Arne Dehandschutter? Om 14u verzamelen we aan het speeltuintje aan de Bosstraat om aan onze welluidende namiddagactiviteiten te beginnen. Om 17u mogen alle melodieuze muzikanten weer opgehaald worden aan het speeltuintje. 

Op zondag 25/4 duiken wij de immense, ongelooflijk diepe, aquamarijne oceaan in! We gaan op verkenningstocht door de zee op zoek naar alle spectaculaire wezens van de diepe wateren: dolfijnen, walvissen, krabben, inktvissen... Misschien komen we zelfs een zeemeermin tegen! Het staat alleszins vast dat dit een zeer natte en spetterende vergadering gaat zijn. Wij hebben er alleszins al heel veel zin in. Om 14u aan het speeltuintje aan de Bosstraat begint onze diepzeeduik en om 17u komen wij weer boven water. Blub, blub, blub... 

We starten de eerste vergadering van mei op zondag 2/5 met een knaller: vetzakkenvergadering! Wat gaat er allemaal gebeuren op deze spannende en waarschijnlijk erg vuile namiddag? Propere, blinkende, gepoetste kapoenen worden verwacht om 14u aan het speeltuintje aan de Bosstraat en alle vuile bengeltjes mogen weer opgehaald worden om 17u aan het speeltuintje aan de Bosstraat.

De eindmeet is in zicht! Op zaterdag 8/5 vindt helaas (pindakaas!) de laatste vergadering van dit scoutsjaar plaats. Deze vergadering wil je echt niet missen! Meer info over de slotvergadering volgt nog! 

En dan is het scoutsjaar al ten einde. Wij, de kapoenenleiding, hebben er enorm van genoten om jullie elke week te zien lachen, spelen, ravotten... Wij vonden het alleszins een topjaar om jullie leiding te zijn!

Dikke kussen van jullie allerleukste leiding

Mira, Lauren, Nathalie, Silken, Saar, Jules, Nils, Arne, Wout & Yannis