Kawellen

Dag liefste Kawellen, 

We hebben in april en mei weer leuke dingen gepland, hopelijk zijn er niet te veel familiefeesten zodat jullie allemaal kunnen komen!

Zondag 4 april 

Het is weer zover! Vandaag is het Pasen en komt de Paashaas, die heel wat lekkers in petto heeft voor jullie! Hopelijk zijn jullie echte speurneuzen want hij zal ze goed verstoppen. We spreken af om 9u aan het speeltuintje aan de Bosstraat, tot dan!

Zondag 11 april 

Vandaag is het een heel gezonde vergadering, namelijk de H2O-vergadering, als je niet weet wat dit betekent haal je maar je mama of papa erbij zodat zij nog eens in hun oude chemieboeken kunnen duiken. We spreken terug af om 9u aan het speeltuintje aan de Bosstraat, zeker komen want het belooft heel nat te worden!

Zondag 18 april

Vandaag belooft een geweldige dag te worden, heel de leidingsploeg kijkt er al heel het jaar naar uit en jullie hopelijk ook. Het is … VETZAKKENVERGADERING!!!!

Vergeet zeker niet kleren aan te doen die vuil mogen worden of zelfs weg mogen gegooid worden na deze dag, het kan ook handig zijn als je een zakje meeneemt met propere kleren voor erna. We spreken af om 9u aan het speeltuintje in de Bosstraat.

Zondag 25 april

Normaal was het gisteren Radioactive, maar Corona heeft hier weer een stokje voor gestoken . Daarom is het vandaag wel vergadering zodat we jullie deze week toch nog kunnen zien. Omdat we dit fantastische festival voor de 2de keer op rij moeten missen hadden we het idee om een grote muziekvergadering te doen! Allemaal zeker komen als jullie willen ontdekken wat dit inhoudt! We spreken terug af om 9u aan het speeltuintje in de Bosstraat, tot dan!

Zondag 2 mei

Liefste Kawellen, haal vandaag maar jullie beste kookkunsten boven want het is vandaag de heuse kookvergadering! Onder leiding van chef Gert en zijn souschefs zullen jullie de lekkerste dingen maken en misschien als jullie goed hebben meegewerkt zullen jullie deze creaties ook mogen opeten . Begin al maar te oefenen want chef Gert en zijn souschefs zijn zeer streng. We spreken af om 9u aan het speeltuintje in de Bosstraat, tot dan!!

                           

Zaterdag 8 mei: 

Spijtig genoeg is het vandaag de laatste vergadering van het jaar. Slotvergadering is normaal een heel leuke en drukke dag met heel de scouts, maar met corona zal het niet kunnen doorgaan zoals normaal . Het zal toch een leuke dag worden, daar zorgen wij voor! Meer info later hierover.

                                                                                                                  

Hopelijk zien we jullie elke zondag komen en veel groetjes van jullie aller coolste en liefste leiding,

Gert, Riet, Ella, Timon, Emma, Sam, Leo, Matthias, Lennart, Korneel, Fleur XXX