december

Beste scoutsvrienden,

Graag hadden we begonnen met te zeggen dat we ernaar uit kijken om de sneeuw deze maand op de daken te zien liggen. Helaas, helaas! Zoals de meesten onder jullie wel zullen weten, wonen wij in België en is het weer in dit Belgenland redelijk apart, net zoals de dagen/uren van de vergaderingen deze maand! Aangezien een groot deel van de leden en leiding te kampen heeft met examens de komende dagen, hebben wij aangepaste vergaderingen voorzien. Lees dus zeker goed na op de site wanneer jullie op de scouts verwacht worden.

Enkele speciallekes mogen dus niet ontbreken. Op 13 december gaan we toch wat kunnen rillen en beven maar uiteraard met een grote lach op onze gezichten. We gaan namelijk schaatsen! Graag zien we jullie om 9u aan de schaatsbaan van Heist-op-den-Berg en mogen jullie terug opgehaald worden om 13u. Wat mogen jullie NIET VERGETEN? 5 euro per kind per tak in een genaamde enveloppe (als er kinderen zijn met broertjes of zusjes in een andere tak, graag het geld apart meegeven) en handschoenen. Aan de kapoentjes vragen we om de schoenmaat op de hand te zetten om het vinden van schaatsen vlot te laten verlopen. Hopelijk tot dan!

Houden jullie ook van gezelligheid? We zoenu denken van wel! Kom dan allen een kijkje nemen op Wilsele Winterland op 19 december. Dit jaar heten we jullie van harte welkom aan  parking van de Bosstraat vanaf 19u om te proeven van een jeneverke of een frisse pint. Uiteraard zijn wij ook voorzien op frisdrankliefhebbers. Ook een kleine honger kan je komen stillen aan onze eetstanden. Komen jullie een babbeltje slaan met de leiding dan? Wij hopen in ieder geval van wel!

Dan wensen we iedereen nog mooie feestdagen toe en zien we graag iedereen op het eind van de maand rondlopen met fantastische punten. Aan dat laatste twijfelen we voor geen seconde want naast een portie gezonde ontspanning op de scouts, weten we ook dat jullie geweldig harde werkers zijn!

Groetjes,
Charlotte en Saar