Givers

Dag givertjes van me, ook in december gaan wij weer onverhinderd door met onze vergaderingen. Beginnen doen we op zondag 3 december met fantastische reuzengezelschapspelen, kom zeker meespelen want het word zoals gewoonlijk super vet. Tot dan! 
Aan allen die braaf zijn geweest, proficiat! Aan allen die niet braaf zijn geweest, ook proficiat! Want zoals gewoonlijk komt de sint ook dit jaar langs bij de givers van de Damiaanscouts om jullie te plezieren met snoep en cadeautjes (of slaag van de roe als ge stout bent geweest). Maar het is ook december en wie december zegt, zegt natuurlijk ook examens. Daarom spreken we zondag 10 december pas af om 16 uur aan de lokalen. 
 

Even het studeren moe? Is het tijd voor ontspanning? Wel dan ben je van harte welkom om mee te komen schaatsen, zondag 17 december om half 10 aan de schaatsbaan in Haasrode. Be there! (want zoals iedereen weet “investeer in pauze want pauze werkt”) 

De examens zijn gedaan, de sint zit al lang terug in Spanje en we horen het geluid van kerstliedjes en kleine glazekes jenever al in de verte. Dus hoog tijd voor een kerstfeestje, we zien jullie graag op maandag 27 december maar meer info zullen jullie nog krijgen via een officiële uitnodiging. 


Hoera het is 2018! Kinnenke Jezus is geboren en daar zijn ze, drie rare mannen me cadeaus waar zone kleine geen hol mee kan doen, de drie koningen natuurlijk. Dus hoog tijd voor het sterzingen. We zien jullie daarom graag allemaal talrijk aanwezig op zondag 7 januari om 9 uur aan de kerk in Wilsele, in je mooiste drie koningen outfit!!

Voor jullie mogen de examens dan al achter de rug zijn, voor jullie geliefde leiding is de horror nog maar net begonnen. Maar geen paniek op 19 januari hebben we nog een spetterende examenactiviteit in petto voor jullie. Meer info zullen jullie nog krijgen via mail!
Beste givers, hou 27 en 28 januari zeker vrij in je agenda voor ons fantastisch spaghettiweekend want naast spaghetti vreten verwachte we ook dat de givers een handje komen toesteken. Meer info en de werklijsten geven we jullie zo snel mogelijk