Jin

Beste Jinners,
September, oktober en november zijn reeds voorbij gevlogen, tijd om jullie te vertellen wat de volgende twee maanden te bieden hebben.

Zondag 3 december

Vandaag doen we aan heuse BROLYMPISCHE SPELEN. Jullie mogen allemaal een voorwerp meebrengen dat past in een doos van max 30x30x30. Breng niet je lievelingsvoorwerp mee, want het zou (eventueel) kunnen sneuvelen… Van 14 – 17u30 aan de lokalen!

Zondag 10 december

De Smos kan het goed formuleren, Leren First! Wij helpen jullie een handje. Vandaag is het geen scouts zodat jullie kei kei goed kunnen studeren. J Wij steunen jullie, denken aan jullie, en verwelkomen jullie graag de week erna terug op de scouts.

Zondag 17 december

Vandaag gaan we met heel de scouts schaatsen. Natuurlijk kan de Jin daar niet op ontbreken. We verzamelen om 9u30 aan de schaatsbaan in Haasrode. Om 12u30 mogen jullie ouders jullie weer komen ophalen. Ideale ontspanning tijdens de examenperiode. Voor verdere informatie verwijs ik graag naar het voorwoord en de mail die jullie zeker nog zullen ontvangen hierover.

Woensdag 20 december

SMS-FILMPJESOnze volgende date wordt een hele leuke en intieme. Woensdagavond 20 december vieren we met zen alle samen Kerstmis en Nieuwjaar tegelijk, met een kerstfeestje aan de lokalen georganiseerd door het werkgroepje. Verdere info volgt zeker nog, want het werkgroepje zal naar iedereen een uitnodiging sturen, maar houdt deze avond zeker vrij want het gaat smullen worden!

Zondag 7 januari

Sterzingen!! Jaaaaa! Vandaag gaan we als Jin de leiding overnemen en de zanggroepjes begeleiden doorheen Wilsele. We verwachten jullie om 9u30 op het kerkplein. Einde is voorzien rond 14u, aan de eigen lokalen. Natuurlijk kunnen jullie voor jullie naar huis gaan eerst nog lekkere pannenkoeken eten.

Zondag 14 januari

Be prepared! Aangezien de leiding examens heeft, is het aan de Jins om een handje te helpen! JA JA, de eerste Jintro komt eraan. De uitleg en info hierover zal op één van de zondagen in december gegeven worden alsook via onze facebook groep.

Vrijdag 19 januari

Vrijdagavond. Het is tijd voor nog eens een uitstapje. De jonggivers en givers hebben vandaag examenactiviteit (vorige jaren altijd zwemmen) en ook wij kunnen mee. Bij het schrijven van dit maandblad beschik ik nog niet over de concrete informatie, maar graag verwijs ik naar het voorwoord en de mail die hierover zal verstuurd worden.

Zondag 21 januari

Be prepared! Jintro komt eraan. De uitleg en info hierover zal op één van de zondagen in december gegeven worden alsook via onze facebook groep.

Zaterdag 26 – zondag 27 januari

Dit weekend is het traditiegetrouw spaghettiweekend. Kom met je ouders spaghetti eten en steun de scouts. Kom proeven van overheerlijke spaghetti bolognaise of spaghetti vegetariana. Er zijn porties geschikt voor zowel volwassenen als kinderen en dit alles aan democratische prijzen. Het spaghettiweekend zal dit jaar doorgaan in de Sportoase in Rotselaar. Zaterdagavond kan je komen eten vanaf 17u30 en zondag zijn jullie welkom tussen 11u30 en 15u. Natuurlijk rekent de scouts ook op jullie hulp tijdens dit groot evenement. De werklijst krijgen jullie zeker nog in jullie mailbox.