Jonggivers

Beste kinders, op zondag 3 december mag je best niet te veel eten op voorhand. Wij doen namelijk met z’n allen een fantastische dessertjes vergadering! Dat wordt smullen!

Hoor wie klopt daar kinderen, hoor wie klopt daar kinderen! Hoor wie tikt daar zachtjes tegen ’t lokaal? Ja ja, je hebt het juist, niet enkel de Sint komt onze lokalen bezoeken maar ook zijn pieten zullen van de partij zijn op zondag 10 december. Jullie dienen aanwezig te zijn om 15u30 aangezien jullie examens hebben.

Al wie op zondag 17 december eens goesting heeft om al examenstress even weg te zwieren mag zich om 9u30 begeven naar de schaatsbaan in Haasrode. Laat je maar eens goed gaan en wordt de ster van de schaatsbaan! Jullie mogen terug worden opgehaald om 12:30.

Nu jullie allemaal in de kerstsfeer zitten en jullie waarschijnlijk tal van leuke geschenkjes hebben gekregen, is het ook stilletjes aan tijd dat we kerst met de jonggivers vieren. Dit feest zal plaatsvinden op WOENSDAG 27 december om 18 uur - 21 uur! JE MAG OOK NOG NIET GEGETEN HEBBEN,WANT HIER ZORGT JULLIE FANTASTISCHE LEIDING VOOR!

Zie zo, we zitten al in 2018!!! Joepie! Vandaag, zondag 7 januari, gaan we met z’n allen sterzingen. We verzamelen om 9 uur aan de kerk te Wilsele.

Op vrijdag 12 januari doen we eens zot, een leuk avondje bowlen zien we met zo’n toffe leden als jullie wel zitten. We spreken af om 19 uur aan bowling A2 in Holsbeek. Neem ook zeker een GENAAMDE ENVELOPPPE MEE MET 5 EURO ERIN. Jullie mogen terug worden opgehaald om 21uur.

Op vrijdag 19 januari gaan we lasershooten. Om er voor te zorgen dat er tijd genoeg is voor alle takken worden jullie om 18:30 verwacht aan onze lokalen. Om 21h mogen jullie terug naar huis gaan. Voor deze activiteit moeten jullie elk 3 euro meenemen. 
Als jullie jezelf al extra goed voor willen bereiden kunnen jullie dit filmpje al eens bekijken (https://www.youtube.com/watch?v=-NpCLevS-nk)

Het einde van januari nadert, maar op 27 en 28 januari kan je je buikje komen vol eten op ons jaarlijks Spaghettiweekend. We hopen jullie daar allemaal als vetgemeste kinderen te zien vertrekken! Eet smakelijk. Deze zondag zal het dus geen vergadering zijn.