Kapoenen

Allerliefste kapoentjes

We hebben nu al 2 maanden enorm veel plezier gehad en de volgende maanden gaan nóg leuker zijn. Om jullie op te vrolijken tijdens de donkere wintermaanden staan wij klaar met een hele reeks bijzonder toffe vergaderingen en activiteiten!


De vergadering van zondag 03/12 is héél speciaal. We hopen dat je een goede speurneus hebt, want we gaan namelijk op zoek naar de mysterieuze “jarige”. Kom de jarige zoeken om 14 uur aan het speeltuintje in de bosstraat. Na onze “Wie is er jarig?”-vergadering mogen jullie weer om 17 uur opgehaald worden aan het speeltuintje in de bosstraat.

Op zondag 10/12 zullen we eens kijken of alle kapoentjes dit jaar flink zijn geweest, want... DE SINT KOMT! Sinterklaas komt helemaal vanuit Spanje met zijn stoomboot om cadeautjes te geven aan alle brave kapoenen. Wij verwachten jullie om 14 uur aan het speeltuintje in de bosstraat. Na een spannende namiddag worden jullie opnieuw opgehaald om 17 uur aan het speeltuintje in de bosstraat. 

Alweer een uitzonderlijke vergadering op zondag 17/12, we gaan namelijk schaatsen! Zorg dus zeker dat jullie je warme winterjas en handschoenen meenemen. Schrijf je schoenmaat op je hand, zodat we gemakkelijk de juiste schaatsen voor jullie vinden! Jullie worden verwacht om 9.30 uur aan de schaatsbaan van Haasrode (Ondernemingenweg 1, 3001 Leuven). Om 12.30 uur mogen jullie weer opgehaald worden aan de schaatsbaan. Inschrijven is niet nodig, maar vergeet je genaamde enveloppe met 5 euro niet! Meer info volgt nog per e-mail.

Op zondag 24/12 is het spijtig genoeg GEEN vergadering... 

Maar niet getreurd, op dinsdag 26/12 vindt het leukste kerstfeestje van het jaar plaats! Jullie mogen allemaal een cadeautje meenemen ter waarde van max. 5 euro. We verwachten jullie om 14 uur aan het speeltuintje in de bosstraat en na dit supertoffe feestje mogen jullie opgehaald worden om 17 uur aan het speeltuintje in de bosstraat. 

Jammer genoeg vindt er GEEN vergadering plaats op zondag 31/12. Alle kapoenen en ouders zijn echter welkom op Wilsele Winterland op 29/12. Daar kunnen jullie snoepen van overheerlijke jenever of verrukkelijke chocomelk! 

De kapoenenleiding wenst bovendien iedereen een gelukkig nieuwjaar en in 2018 gaan wij nóg toffere dingen doen, dus maak jullie al klaar voor het spetterende nieuwe jaar! 

Haal jullie mantel en kroon maar boven, want op zondag 07/01 gaan wij met iedereen sterzingen voor het goede doel! Wij verwachten jullie met luide stem en klaar om te zingen aan de kerk van Wilsele om 9 uur. Nadat heel Wilsele onze liedjes gehoord heeft, gaan we naar de lokalen om daar te smullen van lekkere pannenkoeken! Om 14 uur mogen jullie opnieuw opgehaald worden aan de lokalen. Ook hier volgt nog meer info per mail!

We nemen alle kussens en dekentjes uit kast, want op zondag 14/01 houden we een gezellige filmnamiddag aan de scoutslokalen! Om 14 uur verwachten we jullie aan het speeltuintje in de bosstraat en om 17 uur kunnen jullie weer opgehaald worden aan het speeltuintje in de bosstraat. 

De winter is op zondag 21/01 al volop bezig, maar ligt er sneeuw? Wij houden dan namelijk de allertofste activiteit: sneeuwvergadering! Sneeuw of geen sneeuw, we maken er het beste van. Om 14 uur zien we jullie graag met warme handschoenen aan het speeltuintje in de bosstraat. Om 17 uur mogen jullie na al dat spelplezier weer naar huis keren, jullie mogen opgehaald worden aan het speeltuintje in de bosstraat.

Tijdens het weekend van 27/01 en 28/01 hebben wij jammer genoeg GEEN vergadering. Maar wél een heus spaghettiweekend! Gedurende dit hele weekend kunnen jullie komen proeven van de lekkerste spaghetti uit de hele omgeving. Smullen geblazen!