Kawellen

Dag liefste kawellen,

De maanden december en januari hebben heel wat in petto voor jullie!

We starten de maand december met de lekkerste vergadering van het jaar: DESSERTENVERGADERING!!!! Dit ging normaal vorige week al door, maar omwille van praktische redenen hebben we het verplaatst naar deze week. Jullie worden op 3 december om 14u verwacht aan het speeltuintje en jullie ouders mogen jullie daar weer komen ophalen om 17u wanneer jullie buikjes goed gevuld zijn.

Hij komt, hij komt, de lieve goede … Jaja jullie raden het goed: de Sint komt niet alleen bij jullie thuis snoepgoed en cadeautjes brengen. Op de Damiaanscouts komt hij maar al te graag eens langs op 10 december. Hopelijk zijn er dit jaar alleen maar brave kindjes!!
We spreken om 14u af aan het speeltuintje en jullie worden hier terug gehaald om 17u zoals gewoonlijk.

Omdat de leiding in de blok zit (wat betekent dat we veel moeten studeren :( ) gaan we met heel de scouts op zondagvoormiddag SCHAATSEN op zondag 17 december. We verwachten jullie om 9u30 aan de ingang van de schaatsbaan in Haasrode. Je wordt hier terug opgehaald om 12u30. Verdere uitleg vind je vooraan in het boekje. Als je nog niet kan schaatsen, is dit ook helemaal geen reden om thuis te blijven! De leiding leert het je dan wel ;).

We beginnen de kerstvakantie met een mega leuk  kerstfeestje op vrijdag de 22ste. Hapje, tapje, dansje, cadeautjes… Het staat allemaal op ons lijstje dat we gaan doen deze avond. Alle info volgt nog via mail dus houd zeker je mail in de gaten deze maand.

De hele kerstvakantie zijn jullie scoutsvrij. Het ideale moment om op vakantie te vertrekken zonder een super leuke zondag te hoeven missen. 24 en 31 december is het geen scouts. Hoe stom, twee weken zonder jullie lieve leiding :(. Maar niet getreurd, in het nieuwe jaar zien we jullie allemaal graag terug!

7 januari worden jullie allemaal verwacht aan de kerk van Wilsele om 9u. Na de misviering trekken we met zijn allen door het dorp om van deur tot deur te gaan zingen. Op het einde worden jullie beloond met een lekkere pannenkoek en een warme chocomelk om terug op te warmen aan de lokalen, waar jullie terug opgehaald worden om 14u. Verdere info staat vooraan in het boekje.

Vrijdag 12 januari houden we een filmavond. Een kussen, dekentje, onesie… mag je zeker meenemen om het gezellig te maken.Verdere info volgt nog via mail. Omdat we vrijdag al een vergadering houden, is het zondag 14 januari  geen scouts.

Zondag 21 januari is het de sneeuwvergadering van het jaar. Laten we hopen dat er veeeel sneeuw ligt zodat we ons tof spel kunnen spelen. Indien er toch niets gevallen is dit jaar, voorzien we een alternatief waarvan we jullie later dan nog op de hoogte brengen. We verwachten jullie as usual om 14u aan de lokalen, waar jullie erna terug opgehaald worden om 17u.

Het laatste weekend van deze maand is het spaghettiweekend. Het is dan geen scouts op zondag de 28ste, maar we verwachten jullie allemaal te zien op het spaghettiweekend samen met broers, zussen, mama, papa, vriendjes en vriendinnetjes....

Veel kusjes van jullie leiding Britt, Bart, Viktor, Maarten, Kevin, Sander, Ruben en Silken