Givers

Beste givertjesssss,

Weeral een nieuwe maand en daarbij horend ook een nieuw maandblad. December en januari komen eraan, dus met andere woorden, feestdagen!!! Awesomeee

Om november te eindigen, gaan we met z’n allen bowlen!!!
We spreken af op
vrijdag 30/11 om 19:30 aan de A2 in Wilsele. ( jeweetwel, de bowling he)

Ben jij braaf geweest? Zeker? Op 9 december is hij er weer, oh jawel! Zet jullie beste beentje maar voor zodat onze heilige man en zijn pieten volgend jaar zeker terug willen komen.
Met jullie examens zullen we nog een exact uur laten weten via onze facebookgroep of mail. Op die manier ontnemen we jullie toch geen hele studeernamiddag af ;)

Zondag 16 december gaan we met zijn alle schaatsen. Ook hiervoor krijgen jullie nog een mailtje voor met verdere details. Dus studeer die zaterdag maar lekker hard zodat jullie zondagvoormiddag met ons kunnen glijden op het ijs.
It’s gonna be legen..wait for it..dary!!!!

Vrijdag 21 december is het de beurt voor de givers om samen kerst en het nieuwe jaar te vieren. Met als gevolg dat het die zondag (23/12) geen vergadering is. Dit heuse festijn zal doorgaan aan de lokalen. Qua tijdstip houden we jullie zeker op de hoogte.

Zondag de 30e is het geen vergadering. Met de kerstvakantie en al die duuuuzend en één te veel familiefeesten doen we die zondag dus geen activiteit.

Verder naar januari, de maand dat we moeten wennen om op een toets of taak niet ‘2018’ te schrijven, maar ‘2019’.

6 januari is het feest van onze driekoningen en wij koppelen dit natuurlijk jaarlijks aan het sterzingen. Smeer jullie stembandjes maar in, haal jullie verkleedkleren maar uit de kast en steun mee het goede doel.
Wij vragen om bij deze activiteit zeker aanwezig te zijn, of toch te proberen. Januari is een zware maand voor onze (mega coole awesome supervette ongelofelijke voorbeeldige) leiding. De givers springen hier in en ondersteunen zo de kapoenen en kawellen.

Verdere info volgt nog.

Vrijdag erop (11/01) plannen we een gezellige avond met onze groep. Allemaal knus bij elkaar, lekkere snack en leuke film. Perfect night!
Afspraak om 20h @lokalen.

Exact een week verder gaan we zwemmeeuh!!! Save the date Friday night
Hier volgt nog een mailtje voor, geen zorgen ;

Het weekend erop staat ons jaarlijks eetfestijn weer gepland! Het Spaghettiweekend!!!! Kom zeker een bordje eten met je familie. Hier verwachten we de givers om wat mee te helpen tijdens het event.(afruimen, opdienen, etc.) Ook hiervoor communiceren we nog extra.