Jin

Beste jins,

Hieronder al de activiteiten die we zullen doen in de maand december en januari, maar eerst nog even dit:

Houd er rekening mee dat er doorheen de maand januari ook jintro zal plaatsvinden! Dit is er zodat jullie al eens kunne oefenen hoe het nu werkelijk is om eens in de leiding te staan. Ook zal je hierdoor de leiding kunnen helpen, aangezien de meesten dan examens hebben! De momenten dat we jullie nodig zullen hebben zal ook nog doorgegeven worden! Waarschijnlijk zal dit voornamelijk op 14 januari en 20 januari zijn!

Zaterdag 1 december

Vanavond is het filmavond om 20u! De film zullen we nog beslissen met een poll die in de groep op facebook zal komen! 1 ding is zeker, het wordt een chill avondje met heel veel lekker eten! (overschotjes van vorige activiteiten: poffertjes, chips,…)

Zondag 9 december

Deze week komt de sint langs!! omdat jullie zo goed aan het studeren zijn is het vandaag geen vergadering, maar zal de sint hopelijk wel langs komen bij jullie (als je braaf bent geweest dit jaar). Heel veel succes met die examens!!

Zondag 16 december

Vandaag gaan we schaatsen in Haasrode. Dit zal doorgaan van 9u30 uur tot 12u30 uur. Er zal nog een mail verstuurd worden met meer info, maar hier is alvast het adres:  Ondernemingenweg 1 3001 Leuven

Vrijdag 21 december

Vanavond vieren we kerst, bereid je al maar voor op weer een fantastisch feest georganiseerd door jullie fantastische leiding. Verdere info over cadeautjes, verkleedkledij enz… zal volgen via mail of via fb!

Vrijdag 28 december

Wilsele-Winterland, het grootste jeneverfeest van Wilsele en omstreken. Jullie zijn zeker welkom om mee met ons een soepje of jenevertje te komen drinken.

Zondag 6 januari

Het fameuze sterzingen zal doorgaan op Zondag 6 januari. Om 9u start de gezinsviering om daarna mee rond te gaan voor het sterzingen. Verdere info zalvolgen maar houd er rekening mee dat jullie het die dag zullen moeten trekken, dus we op jullie voltallige aanwezigheid zullen rekenen! Jullie leiding zal spijtig genoeg niet aanwezig zijn wegens examens, maar vertrouwen ten volle op jullie!

Vrijdag 18 januari

Op deze dag zal de examenactiviteit doorgaan. Dit is voorlopig nog een verrassing, maar jullie zullen nog een mailtje ontvangen met verdere info!

  

Zaterdag 26 – zondag 27 januari

Dit weekend gaat het heuse spaghettiweekend door. Dit zal voor de eerste keer doorgaan in de GC De Bosstraat! Kom dus zeker mee genieten van deze overheerlijke spaghetti ’s!!