Jonggivers

Allerliefste leden, op zondag 2 december is het weer eens tijd om jullie beste kookkunsten boven te halen! Wij gaan namelijk met z'n allen heerlijke dessertjes maken! Eet dus best niet te veel op voorhand zodat jullie extra veel kunnen smullen van jullie eigen creaties!! Waar: Lokalen Wanneer: 14u-17u30

Hij komt, hij komt, de lieve goede… ja jullie kunnen het al raden: De Sint komt naar onze lokalen op 9 december. Voor al de brave kindjes valt er weer veel snoep te rapen en voor alle stoute kindjes heeft de Piet zijn zak meegebracht. Jullie worden om 16u verwacht aan de lokalen.

Op zondag 16 december krijgen jullie de kans om even te ontspannen tussen al die drukke examens door mee te komen schaatsen in Haasrode. De ideale gelegenheid om nog eens goed op ons bakkes te gaan samen! Om 9u30 aan de schaatsbaan in Haasrode! Een goede pauze is even belangrijk als het studeren. Ik ga naar de schaatsbaan en ik neem mee: "winterjas, handschoenen en een genaamde enveloppe met 5 euro."

Kerstmis komt er bijna aan en daar hoort natuurlijk ook een fantastisch kerstfeestje bij! Daarom zijn jullie allemaal 23 december uitgenodigd op ons eigen jonggiver kerstfeest! Jullie moeten voor elkaar een cadeautje kopen van ongeveer 5 euro. Denk dus alvast is na over een tof geschenkje :). We verwachten jullie om 19u aan de lokalen. JE MOET AL REEDS GEGETEN HEBBEN VOOR HET FEEST, ER ZULLEN WEL LEKKERE HAPJES DOOR ONS WORDEN VOORZIEN.

Zondag 6 januari gaan we terug met z'n allen uit volle borst sterzingen. Hiervoor worden jullie om 9u00 aan de kerk van Wilsele verwacht. Vandaar zullen jullie vertrekken om van deur tot deur te zingen voor het goede doel!

Ondanks de drukke examenperiode van de leiding organiseren we op vrijdag 11 januari een filmavond! Kom dus maar om 19u30 naar de scoutslokalen indien jij ook van de partij wilt zijn! Deze filmavond is gedaan om 21:45

Hou jij ook van snelle glij- en wildwaterbanen?! Kom dan zeker mee zewmmen vrijdagavond 18 januari!! Verder info volgt via mail.

Met het einde van januari volgt natuurlijk ons jaarlijks Spaghettiweekend. Op 26 en 27 januari kan je hier je buikje vol eten! Zondag is het dus voor alle duidelijkheid GEEN vergadering.