Kawellen

2/12: Tous ensemble, tous ensemble, hey hey! Vandaag is het rode duivel vergadering. We gaan uitmaken wie hier de trouwste fans zijn en vooral hoe je net zo stoer wordt als ons wereldberoemde elftal. Trek dus allemaal jullie supporterskleren aan en we zien jullie zondag om 14u aan het pleintje.

9/12: Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht, want we zitten allemaal even recht! Jawel, hij is er weer. De goedheilige man komt zondag speciaal naar onze lokalen om de goede kindjes te belonen en de stoute mee te nemen naar Spanje. Jullie worden om 14u aan het speeltuintje verwacht, tot dan!

16/12: SCHAATSEN, we gaan met alle takken van de scouts naar de ijsbaan te Heverlee om ons uit te leven op het ijs. Zorg dat je zeker een warme jas, handschoenen, een muts en sjaal meeneemt. Vergeet ook zeker niet je schoenmaat op je hand te schrijven! Meer info vind je vooraan in het maandblad

21/12: HOWHOWHOW, Merry christmass. Het o zo gezellige kawellenkerstfeest is weer daar. We gaan dat samen vieren aan de lokalen van 18.30 tot 20.30. Neem dus allemaal een kerstmuts of andere kerstkleren mee zodat we er een fantastisch feest van kunnen maken.

6/01: Drie Koningen, drie koningen, geef mij een nieuwe hoed! Deze vergadering gaan we heel Wilsele rond verkleed als koningen om zo geld in te zamelen voor het goede doel. Eerst is er een misviering waarna onze toch begint. Daarna krijgen jullie allemaal eten en (warm) drinken aan de lokalen. Om 09.00 uur verzamelen we aan de kerk van wilsele. Vergeet ook niet je te verkleden als een van de drie koningen. Om 14u kunnen jullie ouders je komen halen aan de lokalen.

11/01: Deze keer is het een speciale vergadering: neem je beste kussen en deken mee en zet je lekker neer want het is FILMAVOND!!! Welke film we gaan kijken is nog een geheim maar het zal zeker gezellig worden. We verwachten jullie om 19u aan de lokalen waar jullie tegen 21u terug opgehaald kunnen worden.

20/01: TECHNIEKENVERGADERING!!!!! Vandaag halen we de innerlijke scout naar boven en laten we hem helemaal los op de Technieken die iedereen onder de knie moet hebben. Sjorren, vuren maken en Hudo’s graven, het hoort er allemaal bij. We zien jullie graag om 14u aan het speeltuintje. Tot dan!