Givers

Beste givers, zondag 1 december is het GEEN vergadering maar vrijdag 30 November wel, info via mail. Geniet dus maar van een zondagje thuis!

Zondag 8 december zijn we er weer. We krijgen hoogbezoek van de Sint en zijn Pieten. Vandaag komen jullie niet om 14u maar om 15u30, omdat de Sint jullie ook fantastische punten cadeau wil doen.

Hopelijk gaan jullie examens tot nu toe uitstekend. Eventjes ontspannen is natuurlijk even belangrijk als studeren. Zorg er dus voor dat je er zeker bij bent 15 december om 9u30 op de schaatsbaan van Haasrode. Vergeet geen HANDSCHOENEN en 5,50€ voor het schaatsen.

HO HO HO! Ook Kerst moet gevierd worden op de scouts! Daarom spreken we op vrijdag 20 december af om 20 uur aan de lokalen!

Hallokes, even er info! Op zondag 29 december is het GEEN vergadering. Ter info: Vrijdag 27 december is het Wilsele Winterland. Vertel dit zeker aan je ouders!

Givertjes, gelukkig nieuwjaar! We starten dit jaar met sterzingen voor drie koningen! Dit doen we op zondag 5 januari! We spreken af om 9u aan het kerkplein van Wilsele.

Vrijdag 10 januari houden we een gezellige filmavond. Kom zeker kijken en neem je gezelligste outfit mee. We hebben jullie er allemaal graag bij! Meer info volgt!

Vrijdag 17 januari  gaan we allemaal samen zwemmen in Aqualibi! Over waar en wanneer we juist vertrekken en hoe je je kan inschrijven, komt zeker nog meer info!

Zondag 26 januari is het geen vergadering. We kunnen jou en je familie of vrienden altijd verwennen met al het lekker dat we dit weekend verkopen op Spaghettiweekend.

Zo, dat was het voor december en januari. Veel scouteske groetjes van jullie favoriete leiding!

Dikke zoentjes van Julie, Jasmine, Huib, Ruben, Maarten, Yoric, Charlie en Simon!