Jin

Liefste Jinners,

Ook de volgende vergaderingen zullen we nog niet fysiek met elkaar kunnen afspreken. Maar dat wil niet zeggen dat de scouts voor ons wordt stopgezet!!

We starten de maand met het vieren van Sinterklaas op zondag 6 december. Sinterklaas moet als enigste geen rekening houden met corona dus zal ook dit jaar weer voor wat lekkers zorgen. Blijf hiervoor zeker thuis. Want jullie leiding zal in samenwerking met Sinterklaas voor een verrassinkje zorgen.

Omdat we weten dat jullie in december hard moeten studeren voor de examens zullen we het nu ook wat rustiger aan doen. Op onze volgende vergadering (vrijdag 18 december) staat er een gezellige examenactiviteit gepland. We gaan hiervoor samen een film kijken via netflix party!! Het ideale moment om even te ontspannen van een drukke examenweek.

Het is 22 december en hoog tijd voor een kerstfeestje met de jins te vieren. Hoe dit feest zal doorgaan is voorlopig nog af te wachten met de coronamaatregelen. Maar we houden jullie op de hoogte. Mail volgt nog.

Op onze volgende bijeenkomst zullen jullie nog even moeten wachten want deze zal pas op 3 januari zijn. Dan gaan we 3 koningen vieren en gaat de damiaanscouts traditioneel sterzingen. Dit gaat voorlopig nog door. Als de maatregelen ons het niet toestaan zal er alternatieve activiteit volgen. Hou deze datum zeker vrij en er zal hierover ook nog een mail volgen.

De volgende vergaderingen in januari staan allemaal in teken van de JINTRO. Dit wil zeggen dat jullie zelf leiding gaan staan bij de jongere takken. Jullie eigen leiding zal niet op deze vergaderingen aanwezig zijn want zij hebben het te druk met blokken . Ook hier zullen we nog moeten wachten op toestemming van scouts en gidsen Vlaanderen.

We vinden het erg jammer dat scouts zal moeten doorgaan onder deze omstandigheden en met erg veel onzekerheid. Hopelijk komt er snel beterschap! Hou jullie tot dit tijd veilig en dikken kussen van Julie, Soetkin en Ruben!!!