Jonggivers

Hey supermegaleuke jonggivers!

Nadat we ons buikje weer helemaal hebben kunnen vol eten op onze super lekker dessertenvergadering van vorige week kunnen we er weer tegen voor een maandjeJ!

Op zondag 6 december is het natuurlijk een heel speciale dag want dan komt de enige echte SINTERKLAAS :D :D :D dus zorg maar dat jullie allemaal heel flink zijn want anders... (omdat het examens zijn gaan we die dag maar vergaderen van 15:30-17u

Zondag 13 december in de voormiddag gaan we met heel de damiaanscouts schaatsen in Heist-op-den-Berg. Voor meer info hierover verwijzen we naar het voorwoord en volgende link: http://damiaanscouts.be/activiteiten/schaatsen-0. Vergeet al zeker en vast geen enveloppe met 5 euro in en jullie naam op.

Op maandag 21 december vindt ons superleuk kerstfeestje plaats aan de lokalen. Dus trek allemaal jullie mooiste kostuum of kleedje aan en vergeet jullie niet in te schrijven!!! (de exacte uren volgen nog via mail)

Vergeet tussen al deze superleuke activiteiten ook niet te studeren voor jullie examens ;)

Succes!!!

Yoric, Laura, Kenric, Simon, Simon, Jolan, Thomas, Charlie & Gil