Kapoenen

Dag allerliefste kapoentjes,

Wij verwachten heel belangrijk bezoek op de scouts. Op 6 december komen onze goede vriend de Sint en zijn Zwarte Pieten naar onze scouts.

Hopelijk zijn jullie allemaal braaf geweest dit jaar, want Sinterklaas ziet alles! (Uiteraard is de leiding er heel hard van overtuigd dat jullie allemaal engeltjes geweest zijn!)Willen jullie graag indruk maken op de Sint? Kom dan zeker verkleed als Sint, Piet of zelfs als een pakje! Aangezien het de eerste zondag van de maand is openen we allemaal samen aan de Bosstraat voor de groepsopening om 14u. Om 17u mogen jullie ouders jullie weer oppikken aan de Bosstraat.

Op 13 december zal er waarschijnlijk nog geen sneeuw zijn, maar geen nood! Wij gaan met heel de scouts schaatsen op de schaatsbaan in Heist-op-den-Berg. Velen van jullie zullen waarschijnlijk meer op het gladde ijs liggen dan rechtstaan, maar jullie leiding zal hun uiterste best doen om jullie staande te houden (als ze niet zelf op hun poep gevallen zijn tenminste!) Graag 5 euro in genaamde enveloppe meebrengen en vergeet zeker geen handschoenen. Laten jullie ook jullie schoenmaat door mama of papa op jullie hand schrijven? Wij verwachten jullie allemaal om 9u aan de schaatsbaan. Tip: misschien kan je wel samen met je vriendjes meerijden om de rit wat gezelliger te maken. Om 13u mogen jullie terug naar huis.

Kerstfeestjeeeeee!! Joepie!

Jullie zijn allemaal uitgenodigd om op 20 december kerst te komen vieren met de leiding en de andere kapoenen. Doe allemaal jullie leukste kerstoutfit aan en kom om 14u naar de Bosstraat. Vooral niet te vergeten: wat is een kerstfeest zonder cadeautjes? Knutsel, bak of koop (max. 3 euro) een cadeautje en doe er een mooi strikje rond en ga naar huis om 17u met een andere leuke verrassing!

Let it snow, let it snow, let it snooooow…

Op 27 december gaan we in de sneeuw spelen! Hopelijk ligt er tegen dan al een goed pak sneeuw en anders zullen we de sneeuwdans moeten doen. We zien jullie op de gewone uren aan de Bosstraat (14:00-17:00) voor veel sneeuwpret. Zie zeker ook dat jullie een lekkere warme jas, handschoenen en muts aan hebben zodat jullie niet blauw zien van de kou (want wij zijn geen smurfjes!).

Warme knuffels van jullie leiding,

Jochem, Robbe, Britt, Jasper, Stef, Viktor, Roxanne, Roel en Lien