December`21 - Januari`22

Beste Ouders en leden van de Damiaanscouts,

Na Oktober en November zijn we aangekomen bij December en Januari. Alle takken hebben ondertussen hun eerste weekend achter de rug en zijn met blije gezichten teruggekeerd. 

Er zijn al enkele activiteiten voor en door de givers/jin georganiseerd waar tal van ouders en sympathisanten aanwezig waren. Ze kijken al uit naar hun buitenlandse kampen!

‘Givriezel’ georganiseerd door de givers was letterlijk en figuurlijk een knaller! Buiten de verse pannenkoeken, chocomelk en soep werd er ook van de gezellige warmte aan het vuur genoten. 

De Kinderparty of moet ik Mario party zeggen, het dak vloog er bijna af. De mario super casino avond was dan weer wat rustiger maar zeker niet minder. De ouders zaten aan de overkant en zagen dat het goed was. 

Maar genoeg gepraat over de voorbije maanden laten we eens vooruit blikken.

December en Januari zitten vol met leuke vooruitzichten. 

De eerste en zeker niet te vergeten 5 December komt Sinterklaas langs. Zijn zak zal goed gevuld zijn met snoepjes voor iedereen! Kom zeker langs. Voor de oudere takken (Jonggivers/givers/Jin) zijn er andere uren dan gewoonlijk voorzien omdat de leiding rekening houdt met de examens. Er volgt zeker nog een mail om deze uren te specifiëren.

Op zondag 12 December verzamelen we met z’n allen aan de schaatsbaan van Haasrode want we gaan schaatsen! Meer informatie komt nog via mail. 

PS: mama en papa mogen ook mee gaan schaatsen.

Dan onze eerste vergadering van 2022, 

9 Januari beginnen we het jaar met sterzingen. We verzamelen om 9u aan het kerkplein van Wilsele helemaal in sterzing outfit. Zoals elk jaar zamelen we geld in voor een goed doel. De snoepjes die jullie verzamelen zijn volledig voor jezelf, na een drukke voormiddag trakteren we jullie op pannenkoeken met warme chocomelk.

Omdat jullie leiding in Januari examens hebben wordt er voor de oudste takken een examen activiteit georganiseerd. Wat dat is nog een geheim maar de datum die mag je al zeker noteren. 14 Januari is de dag. Voor verdere info zie mail.

Het is weeral 2 jaar geleden maar we zijn zeer blij om te melden dat 22-23 Januari het welbekende spaghettiweekend weer doorgaat te Wilsele. Jullie gaan allemaal weer kunnen genieten van een heerlijk bord spaghetti!

Wij hopen jullie overal tegen te komen en wensen jullie vanuit de volledige leidingsploeg fijne kerstfeesten en dat het nieuwe jaar jullie niks dan vreugde en mooie herinneringen mag opleveren! Dan rest er ons jullie alleen nog maar fijne feestmaanden toe te wensen. Maak er een fijne kerstvakantie van, geniet van het samenzijn met de familie en begin het nieuwe jaar met een spetterende overgang. Wij gaan het alleszins ook goed vieren. 

 

 

Met vriendelijke groeten, 

 

Jullie groepsleiding

Roel, Gert, Cas Maarten en Bart