Givers

Allerliefste givers, 

Het is alweer december! Hier vinden jullie wat er allemaal gepland staat deze maand.


 

Zondag 5 december komt de Sint langs. Hopelijk zijn jullie dit jaar allemaal flink geweest, en krijgen jullie dan misschien wel heel wat lekkers van de Sint en zwarte piet. Omdat de meeste van jullie waarschijnlijk examens hebben rond deze periode, gaat deze vergadering wat korter zijn. Om hoe laat jullie verwacht worden zal nog gecommuniceerd worden.


 

Zondag 12 december gaan we naar jaarlijkse traditie met heel de Damiaanscouts schaatsen. Ook hier volgt later nog meer informatie over per mail. 

 

Vrijdag 17 december is het kerstfeestje! Om hoe laat wij jullie dan verwachten, wat de dresscode is enzovoort gaan wij jullie nog allemaal laten weten. 

 

In december gaan wij ook nog in Wilsele afvalkalenders rondbrengen ten voordele van jullie buitenlands kamp. Informatie over wanneer dit exact zal zijn laten wij jullie nog weten.  

We beginnen het nieuwe jaar zoals gewoonlijk met het sterzingen! Jullie zullen verwacht worden op 2 januari om 10u aan de kerk in Wilsele en jullie mogen terug naar huis na een lekkere pannenkoek gegeten te hebben aan de lokalen rond 14u.  

Vrijdag 7 januari gaan we een gezellige filmavond houden aan de lokalen aangezien jullie favoriete leiding dan volop examens heeft. Jullie worden verwacht vanaf 20u.  

Zaterdag 15 januari is het weer tijd voor de heuse examenactiviteit. Waar we naartoe gaan en om hoe laat jullie aanwezig moeten zijn zal nog bekendgemaakt worden. 
 

Het weekend van 21-23 januari is het weer spaghettiweekend waardoor het zondag geen vergadering is. Jullie worden verwacht om hier te komen werken, maar natuurlijk ook om te genieten van een lekkere spaghetti!


 

Duid 29 januari maar alvast aan in jullie agenda’s, want dan houden wij met de givers een karaoke avond aan de lokalen! Wij kijken hier al zeker naar uit, hopelijk jullie ook! Meer info volgt nog.  

Vele groetjes van jullie favoriete leiding,

Luna, Riet, Jasmine, Raf, Brecht, Alexander, Ward en Arne.