Jonggivers

5/12 Sinterklaas

Hij komt, Hij komt, de lieve goede Sint! Hopelijk zijn jullie allemaal braaf geweest dit jaar, want anders komen de Pieten aan je oren trekken. Trek dus je beste zondagse kleren aan en zet je beste beentje voor, zodat je met een gerust hart de Goedheilige man kan ontmoeten.

Concreet: jullie worden om 14u aan de lokalen verwacht. Tot dan!

12/12 schaatsen

Als examenactiviteit zal er zoals ieder jaar weer een heuse schaatsactiviteit plaatsvinden. Hierover volgt later nog een mail met bijbehorende info en een inschrijvingslink. Houd dus goed jullie mailbox in de gaten!

17/12 kerstfeestje

Naar jaarlijkse traditie is het weer tijd voor ons fantastische kerstfeestje. Een perfecte gelegenheid om gezellig samen te zijn, kerstliedjes te zingen en kerstwensen uit te wisselen onder de maretak.

Opgelet. Het feestje is op een vrijdag! Zondag zal er dus geen vergadering volgen!

Wij verwachten jullie om 20u aan de lokalen. We voorzien het einde tegen 23u, maar zorg toch maar dat jullie allemaal met de fiets zijn mocht het later dan dat worden. Indien je een feestelijke kerstmuts of rendier oortjes op hebt, zal dat bonuspunten opleveren.

Tot dan!

Helaas geen vergadering. Geniet ervan xxx

Maandblad januari

2/1 Sterzingen

Gelukkig Nieuwjaar allemaal! Eindelijk zijn we 2021 voorbij, en zoals we dat elk jaar doen starten we het nieuwe jaar met sterzingen. Haal jullie beste sopraanstem al maar boven en schraap die kelen, want hoe beter je zingt hoe meer je krijgt natuurlijk ;-). Het sterzingen start zoals altijd NIET aan de lokalen maar aan het pleintje voor de kerk, jullie worden daar verwacht om 9u.

9/1 Filmavond

Soms kan het toch wel eens deugd doen, je gewoon lekker neer flansen en een goede film kijken. En omdat dat nóg leuker is met zijn allen samen, gaan we dat natuurlijk doen! Uiteraard is dat vele gezelliger in de avond dus doen we dat niet tijdens de gewone scouts uren maar om 20u. Tot dan!

16/1 Examenactiviteit

Meer informatie hierover wordt aangekondigd via mail!

22/1 en 23/1 Spaghettiweekend

Jaja, het is weer daar, het grote spaghettiweekend! Zoals ieder jaar sluiten we januari af met dit lekkere eetfestijn. Of je nu grote of kleine honger hebt, er is voor ieder wat wils. Dan zien we jullie daar wel ;-)

30/1 Quiz

Hoog tijd om eens te gaan kijken wie hier de echte bollebozen onder de jonggivers zijn, en dat kunnen we het best met een geweldige quiz doen! Op voorhand studeren zullen jullie (gelukkig maar) niet moeten doen, al zal het toch een quiz worden waar Erik Van Looy én Ben Crabbé nog wat van kunnen opsteken. De quiz zal doorgaan op de vertrouwde scoutsterreinen om 14u.

Groetjes van de jonggiverleiding!

Arnout, Nathalie, Fleur, Emma, Sam, Lennart, Ella, Ward, Cas, Jan, Sander, Kobe en Saar