Kapoenen

Zie ginds komen de kapoentjes uit Wilsele weer aan!!! Ja hoor het is weer de leukste dag van het jaar. Daarom gaan wij met zijn allen samen Sinterklaas vieren!! Ik hoop maar dat je flink bent geweest want op 5 December komt Sinterklaas en zijn Pieten ons een bezoekje brengen aan de scoutslokalen. Wees er dus zeker bij om 14 uur aan het speeltuintje. Als jullie flink zijn geweest kunnen de brave kapoentjes opgehaald worden om 17 uur aan het speeltuintje in de bosstraat. Alle stoute kinderen neemt de sint mee in zijn zak… 

Deze zondag 12 December is het een heel speciale vergadering we gaan namelijk schaatsen met heel de scouts. Zorg er dus zeker voor dat jullie handschoenen en een dikke winterjas aan hebben. En vergeet ook niet je schoenmaat op je hand te schrijven. Zo kunnen wij als leiding gemakkelijk schaatsen voor jullie vinden. Wij hopen jullie allemaal massaal te zien om 9:30 aan de schaatsbaan van Haasrode ( Ondernemingsweg 1 , 3001 Leuven). Om 12:30 mogen jullie weer opgehaald worden aan de schaatsbaan. Jullie moeten jullie niet inschrijven maar vergeet zeker niet een envelopje mee te nemen met je naam erop. En daarin 5.5 euro!!! Meer info volgt nog via e-mail. 
 

HOW HOW HOW wat wordt het deze zondag 19 December weer een mega leuke vergadering. Want we hebben gekozen om een kerstfeestje voor jullie klaar te maken. Voor dit heus festijn mogen jullie allemaal een cadeautje meenemen van max 5 euro. Wees er dus zeker bij om 14 uur aan de scoutslokalen. Nadat jullie allemaal uitgeput zijn van de festiviteiten mogen jullie om 17 uur terug naar huis gaan.  

Zondag 26 December is het jammer genoeg geen vergadering. Maar treur niet want er komen er nog vele leuke aan hoor. 

 

De kapoenenleiding wenst iedereen een gelukkig nieuwjaar en in 2022 gaan we nog vele toffe dingen doen. 

 

We gaan het nieuwe jaar op zondag 9 januari meteen goed inzetten. We gaan met heel de scouts weer sterzingen om geld in te zamelen voor het goede doel. Jullie worden om 9 uur verwacht aan de Sint-Agathakerk van Wilsele. Na het zingen zullen we verwarmd worden met pannenkoeken en chocomelk. Jullie mogen allemaal opgehaald worden om 14 uur. 
 

Joepie, deze zondag 16 januari is het filmavond. We gaan samen een super leuke film aan de lokalen kijken. Het is wel een beetje koud, dus je mag gerust een dekentje meenemen. Als je wilt weten welke film we gaan kijken, dan moet je zeker om 14 uur  aan het speeltuintje in de Bosstraat staan en om 17 uur worden jullie terug opgehaald.  

Tijdens het weekend van 23 januari hebben we jammer genoeg geen vergadering. Het is dan spaghettiweekend!! Je kan dus dit hele weekend met al je vrienden en familie lekker komen proeven van de lekkerste spaghetti uit de omgeving.

Zondag 30 januari zullen de kapoenen meedoen aan een reuze gezelschapsspel, want we spelen namelijk Levende gezelschapspelen! We verzamelen weer om 14 uur aan het speeltuintje, waar jullie om 17 uur weer zullen vertrekken. 

  

We hopen dat jullie er altijd bij kunnen zijn en dat jullie het gezond houden. Tot dan!

Vele groeten van jullie kapoenenleiding

Nils, Pieter, Wout, Ine, Lauren, Marie, Yannis, Mira, Soetkin en Jules