Kawellen

Dag liefste kawellen,

De maanden december en januari hebben heel wat in petto voor jullie!

Hij komt, hij komt, de lieve goede … Jaja jullie raden het goed: de Sint komt niet alleen bij jullie thuis snoepgoed en cadeautjes brengen.

Op de Damiaanscouts komt hij maar al te graag eens langs op 5 december. Hopelijk zijn er dit jaar alleen maar brave kindjes!!
We spreken om 14u af aan het speeltuintje en jullie worden hier terug gehaald om 17u zoals gewoonlijk.

Omdat de leiding in de blok zit (wat betekent dat we veel moeten studeren :(  gaan we met heel de scouts op zondagvoormiddag SCHAATSEN op zondag 12 december.

We verwachten jullie om 9u30 aan de ingang van de schaatsbaan in Haasrode. Je wordt hier terug opgehaald om 12u30. Verdere uitleg vind je vooraan in het boekje.

Als je nog niet kan schaatsen, is dit ook helemaal geen reden om thuis te blijven! De leiding leert het je dan wel ;).

Op de kerstvakantie is het nog een weekje wachten maar zondag 19 december vieren de kawellen al feest. Hapje, tapje, dansje, cadeautjes… Het staat allemaal op ons to-do lijstje. Alle info volgt nog via mail dus houdt zeker je mail in de gaten deze maand.

Liefst kawellen, eerst en vooral onze beste wensen voor jullie en de ganse familie. Na een spetterend nieuwjaarsfeest met vuurwerk, veel lekker eten en liters kidibul rusten we vandaag nog even uit en geven jullie en ons de tijd voor een bezoekje aan vrienden en familie voor de nieuwjaarsbrief. Vandaag, 2 januari is het dus geen vergadering.

Net zoals de drie wijzen, 2022 jaar geleden deden trekken we op 9 januari met de voltallige scouts door de straten van Wilsele om te sterzingen ten voordele van het goede doel. Warm je stem maar op en trek je mantel aan, want jullie worden om 9 uur aan de kerk van Wilsele verwacht. Nadien proeven we van heerlijke pannenkoeken aan de lokalen. Daar mogen jullie met een volle maag om 14 uur alweer opgehaald worden.

Beste film genieters, pak de popcorn al maar klaar! Op 15 januari is het filmavond!! We gaan samen gezellig een leuke film kijken dus breng maar een dekentje en een kussentje mee zodat je lekker comfortabel kan zitten of liggen. We spreken om 19u af aan de lokalen. Je mama of papa kan je komen halen om 21u. Tot dan!

Het is geen scouts op zondag 30 januari, maar we verwachten jullie allemaal te zien op het spaghettiweekend 22 en 23 januari samen met broers, zussen, mama, papa, vriendjes en vriendinnetjes....

Deze vergadering is er geen voor watjes. Als echte scouts en gidsen spelen we vandaag plein spelen. We zien jullie graag talrijk aanwezig op zondag 30 januari, om 14u aan het speeltuintje.

Groetjes van de kawellen leiding!
Ruben, Huib, Simon, Tom, Roel, Simon, Leo, Matthias, Kobi, Daan, Jonathan, Kato, Julie en Silken