februari

Beste scoutsvrienden,

Nu al jullie buikjes vol zitten met overheerlijke spaghetti, is het tijd om te focussen op de maand van de liefde! In februari vinden er eigenlijk niet zoveel 'speciallekes' plaats. Jullie hebben al een tijdje gedaan met de examens en jullie leiding is er eindelijk ook vanaf! Natuurlijk is dit super goed nieuws want nu kan de aandacht terug volledig naar de scouts uitgaan! Bovendien is het niet omdat er geen 'speciallekes' op het menu staan, dat het daarom minder leuk zal zijn, integendeel!

Let op: De kawellen hebben weekend op 27 en 28 februari. Schrijf dat alvast op in jullie agenda!

Jullie staan natuurlijk ook al te popelen om op kamp te vertrekken. Helaas, is dat nog enkele maandjes wachten...  We kunnen jullie wel al de kampdata meegeven:

- Kapoenen: 25 tot en met 30 juli

- Kawellen: 25 tot en met 30 juli

- Jonggivers: 21 tot en met 31 juli

- Givers: 21 tot en met 31 juli

Zo, nu kunnen jullie jullie vakantie volledig afstemmen op de kampen en een spetterende zomer tegemoet gaan!

Als er nog vragen zijn, shoot!

Groetjes,

De groepsleiding